Alarme

Instalare

Cum instalez un buton de panică?

Întrați în modul de învățare al sistemului (consultați instrucțiunile din manualul de utilizare) și apăsați butonul roșu pentru a asocia accesoriul alarmei de tip buton de panică cu sistemul, și țineți apăsat până când se aprinde lumina LED roșie.

M-am încurcat în instalare. Pot să o iau de la capăt?

Da. Ștergeți contul dvs. de proprietar din aplicația Yale Home și luați-o de la capăt cu configurarea.

Va trebui să ștergeți memoria sistemului folosind procedura de resetare, vă rugăm să ne contactați pentru instrucțiuni.

Pot să probez noua mea alarmă fără să deranjez vecinii?
Sistemul bazat pe panoul de control are o funcție utilă de testare la mers. Acest lucru permite testarea razelor radio ale diferitelor dispozitive, fără a fi necesară testarea sonoră a alarmei, astfel încât să nu provoace neplăceri vecinilor dumneavoastră.
Ce aplicație trebuie să instalez?
Asigurați-vă că sunteți conectat la internet și descărcați aplicația Yale Home System pe iPhone sau prin intermediul Google Play dacă sunteți un utilizator de Android.
Smart Hub trebuie să fie montat sau poate rămâne liber?

Oricare dintre opțiuni. Smart Hub poate rămâne liber, în poziție verticală sau orizontală pe o suprafață plană, cu acces la o priză de alimentare și un router de internet de bandă largă. Se poate monta și pe perete. Folosind cele două găuri de pe placa de montaj din spate, marcați poziția găurilor. Dați două găuri și fixați șuruburile livrate. Agățați Smart Hub pe placă.

Ce înseamnă LED-urile de pe Smart Hub?

LED-ul superior verde = legat la server/ internet

LED-ul superior stins = nu există legătură la server/ internet

LED-ul din mijloc galben = eroare de sistem. Mai multe detalii pot fi găsite în aplicație

LED-ul din mijloc stins = sistemul este în regulă

LED-ul inferior roșu = sistemul este armat

LED-ul inferior roșu clipind = sistemul este armat parțial

LED-ul inferior stins = sistemul este dezarmat

Utilizare

Câte numere de telefon pot fi stocate în Smart Hub pentru a trimite notificări SMS?
În Setările aplicației puteți adăuga și alte numere de telefon pentru a putea primi un SMS atunci când există o efracție
Am o gospodărie mare, cu mulți membri ai familiei, tineri și vârstnici, care intră și ies de pe proprietate la diferite momente ale zilei. Cum pot să administrez acest lucru?
Se recomandă programarea mai multor brelocuri. Membrii individuali ai gospodăriei pot purta propriul breloc, permițând armarea și dezarmarea simplă a sistemului, după cum se dorește.
Pot adăuga un nou utilizator la sistem?
Da, puteți adăuga utilizatori prin intermediul aplicației în setările contului.
Cum resetez codul de tastatură?
Dacă codul tastaturii este uitat accidental, acesta poate fi resetat la valoarea implicită din fabrică (0000) utilizând următorii pași:
1. Deșurubați cele două șuruburi ale carcasei tastaturii și scoateți capacul din spate (vă rugăm să dezactivați mai întâi protecția la intruziune). Localizați și scoateți bateria.
2. Apăsați tasta numerică '4' în același timp cu reintroducerea bateriei.
3. Montați la loc carcasa tastaturii și reluați învățarea tastaturii în sistem
Pot adăuga mai mult de o sirenă la sistemul inteligent de alarmare?
Da, puteți. Pentru a adăuga două sirene la SR310/320/330/340, trebuie să utilizați aplicația Smart Living Home și urmați procedura.
1. Opriți ambele sirene, scoateți capacul bateriei și scoateți câte o baterie de la fiecare sirenă; așteptați un minut.
2. Puneți bateria la loc și apoi capacul, lâsând alimentarea sirenelor în poziția oprit.
3. Asigurați-vă că toate comutatoarele DIP sunt setate în poziția oprit ”off”.
4. Porniți alimentarea sirenelor și ar trebui să auziți un sunet scurt și cele trei LED-uri încep să clipească.
5. Acum în aplicație, asigurați-vă că sunteți în meniul pentru dispozitive și apăsați pe activarea modului de învățare (va apărea un cursor rotund pe ecran spunând ca modul de învățare este activat)
6. Apăsați butonul de învățare de pe prima sirenă - se va auzi un sunet scurt de la hub și de la sirenă și aceasta va apărea pe ecran (numiți-o sirena 1 și menționați locația ei)
7. Urmați pașii 5 și 6 pentru a doua sirenă (numiți-o sirena 2 și menționați locația ei)
Pentru a testa:
Ambele sirene ar trebui să fie afișate acum în lista dispozitivelor - dezactivați-le din acest meniu și veți putea să le montați fără activarea alarmei.
După ce le-ați montat, activați-le și armați sistemul, lăsați-l timp de două minute, apoi treceți prin fața unui dispozitiv și alarma se va activa.
Rețineți că sirena internă a hub-ului va suna și sirena externă va începe să sune în aproximativ 30 de secunde; acest lucru este normal.
Ce se întâmplă dacă se întrerupe internetul?
Alarma nu vă va avertiza la distanță, totuși toate setările vor rămâne și puteți controla alarma prin tastatura de la distanță. Alarma va rămâne în starea în care s-a aflat înainte ca Internetul să se întrerupă. De exemplu, dacă alarma a fost "armată", va rămâne "armată".
Cum voi fi anunțat dacă alarma a fost declanșată?
Puteți alege modul în care doriți să fiți anunțat. Opțiunile includ alerte prin e-mail sau alerte text, precum și notificări prin intermediul aplicației.
Câte accesorii inteligente pot să am pe un singur sistem?
Puteți avea un total de 20 de dispozitive cu doar șase spații pentru o combinație de dispozitive inteligente, de exemplu camera PIR, video PIR și întrerupătoare de alimentare.
Cât timp sună sirena după ce alarma a fost declanșată?
Sirena va suna când este declanșată pentru un timp preselectat de 4 sau 10 minute, ales de dvs. După această perioadă de timp, sistemul va fi rearmat automat.
Cum este alimentată sirena externă?
Sirena utilizează baterii alcaline standard, ne-reîncărcabile, de tip D. Nu este alimentată solar.
Cât de des va trebui să schimb bateriile la sistemul de alarmă?
Bateriile trebuie schimbate la fiecare 2-3 ani. Fiecare detector, sirenă, panou de control, vă va informa atunci când este necesar.
La ce înălțime ar trebui să instalez PIR-ul pentru o performanță optimă?
Cea mai bună înălțime este aproximativ la 2.3m deasupra podelei, în colțul camerei.
Care este raza maximă de detecție a mișcării a unui PIR?
PIR-ul va răspunde la mișcări de până la 15 metri depărtare.
Trebuie să clipească lumina roșie la PIR?
Luminile roșii de la PIR nu vor clipi întotdeauna, pentru a economisi durata de viață a bateriei. Dacă aveți vreo îndoială cu privire la funcționarea unui PIR, eliberați zona pentru o perioadă de până la 60 de secunde și testați folosind modul de "test de mers".
Doresc să armez parțial alarma mea Yale pe timpul nopții. Ce setări trebuie să fac la detectoarele mele de la etaj?
Senzorii de la etaj trebuie să fie programați ca "Omis acasă", pentru a îi exclude atunci când se află în modul de armare "Acasă". Dacă ați configurat deja alarma, puteți modifica setările fiecărui dispozitiv în submeniul "Editați dispozitivele" din modul de programare.
Am un atelier/ garaj. Voi putea să folosesc un detector în această locație?
Nu va fi nicio problemă în utilizarea unui detector în această locație, cu condiția să se afle la o distanță de maxim 30 de metri de la panoul de control. Se recomandă utilizarea unui contact magnetic de ușă pentru această aplicație, mai degrabă decât un PIR, pentru a preveni alarmele false de la insecte și rozătoare.
Am animale de companie acasă. Este posibil ca ele să declanșeze alarma, și dacă da, cum pot preveni aceste probleme?
Animalele aproape sigur vor declanșa PIR-ul standard când alarma este armată. O gamă specială de detectoare HSA6021 este disponibilă acum pe site-ul Yale. Alternativ, un contact magnetic pentru ușă va fi folosit în locul PIR-ului în acest scop.

Depanare

Pot fi îngrijorat că vecinul meu are același tip de alarmă; va putea el să-mi dezarmeze propriul sistem?
Nu, numai dispozitivele pe care le-ați "învățat" vor fi recunoscute de către sistemul dvs. Alte accesorii care nu sunt programate nu vor interfera cu funcționarea alarmei.
Pe Smart Hub, LED-ul din mijloc este aprins iar hub-ul sună scurt la fiecare 30 de secunde.
Aceasta înseamnă că a fost activată o alarmă sau există o eroare în sistem. Armați complet sistemul, apoi dezarmați-l. Dacă indicatorul de defecțiune este încă pornit, intrați în aplicație și verificați dacă există defecțiuni la oricare dintre dispozitive.
Alarma mea sună în mod regulat noaptea, dar nu există mesaje pe panoul de control. Care este motivul pentru acest lucru?
Această problemă se datorează, de obicei, de poziționarea slabă a sirenei externe și va fi exacerbată în condiții meteorologice nefavorabile, de exemplu în perioadele de vânt și furtuni puternice. Montați o protecție adecvată impermeabilă în spatele pârghiei de efracție, asigurându-vă de asemenea că este bine înșurubat în poziție capacul sirenei. Dacă problema persistă, este de asemenea recomandat să dezactivați detectarea interferențelor radio.
Hub-ul nu se conectează la internet
Vă rugăm să opriți hub-ul, inclusiv bateria de rezervă. Apoi reporniți și vă rugăm, de asemenea, reporniți routerul.
Camera de imagine PIR nu poate fi învățată
Scoateți bateriile și așteptați un minut. Reintroduceți din nou bateriile și puneți hub-ul în modul de învățare. Apăsați și țineți apăsat butonul de învățare al camerei PIR timp de 10 secunde până când camerele clipesc.
Continuați să mențineți apăsat timp de încă cinci secunde, apoi ar trebui să vedeți că dispozitivul apare în setările dispozitivului din aplicație.
Am dificultăți la ”învățarea” detectoarelor PIR; ce pot face?
Așteptați până când lampa roșie nu mai clipește, la 30 de secunde după introducerea bateriilor, apăsați butonul de testare. Dacă problema persistă, scoateți și reintroduceți bateriile detectorului și repetați procesul de "învățare".
Nu pot vedea toate dispozitivele pe aplicație, de exemplu Camerele cu imagine PIR
Accesați "setările" din aplicație și intrați în "informații sistem", apoi apăsați și țineți apăsat "Balanța SMS" până când veți vedea opțiunea de reactualizare a panoului. Faceți clic pe acesta și așteptați ca acesta să se sincronizeze.
Am un contact magnetic pe ușa din față. De fiecare dată când intru în proprietate, de ce se declanșează imediat alarma, fără suficient timp pentru a ajunge la panoul de control?
Detectorul de la punctul de intrare trebuie să fie programat ca "intrare". Verificați programarea detectorului din meniul "Dispozitive +/-", modificați din "Efracție" sau alt mod, dacă este necesar, și retestați.