Vizorul electronic

/Yale/Yale%20Romania/OW2/DD-Viewers.jpg

Cu ajutorul acestor vizoare digitale cu display inovatoare va puteti programa sistemul de securitate sa faca ce doriti dumneavoastra, atunci cand doriti.

Aceste noi solutii inovatoare confortabile sunt foarte usor de instalat si folosesc o tehnologie ce va ajuta sa extindeti optiunile sistemului dumneavoastra de securitate pe cat de simplu posibil. Inteligent, nu-i asa?

Vizorul nostru electronic este disponibil cu un card detasabil care fotografiaza persoanele ce se afla in fata usii dumneavoastra- un mod ingenios de a putea identifica persoanele respective daca va fi nevoie. Yale va propune vizorul cu display digital in doua variante:

1. Standard, de 14mm
2. Cu optiunea de inregistrare, 14mm

Vizoarele cu ecran digital Yale nu numai ca sunt produse confortabile si inteligente, dar dispun si de caracteristici unice ce va permit monitorizarea si pe timp de noapte.

Echipa Yale face tot posibilul sa ofere solutii de securitate care nu numai ca asigura  linistea de zi cu zi, dar mai presus de toate, asigura confortul prin simpla identificare a amprentei. Acestea sunt produsele de ultima generatie marca Yale, marca in care aveti incredere de aproape 170 de ani.