Incuietorile digitale aplicate

/Yale/Yale%20Romania/New%20Platform/Revolutia%20digitala/familia.jpg

V-ati dori sa puteti lasa casa in siguranta fara sa aveti nevoie sa luati o cheie cu dumneavoastra?

Incuietoarea digitala aplicata fara cheie aduce cu sine multe dintre avantajele keyless, dar poate fi instalata pe majoritatea tipurilor de usa din lemn, ca si clasicul zavor de noapte(cu lant). De fapt, prin intermediul acestei optiuni de inlocuire,  va puteti pastra si vechia broasca aplicata Yale si sa economisiti bani.
In gama de incuietori digitale aplicate am lansat momentan produsul YD-01-Y3-CH. Acest produs insumeaza principiile Yale: integritate in design, libertate de miscare, confort si mai presus de toate, inovatie. Din acest motiv, Yale poate sustine cu mandrie ca este cea mai buna incuietoare din lume inca din 1843. Un total de 170 de ani.
Un alt model de incuietoare aplicata este sistemul Yale cu incuietoare digitala keyless, ce va permite accesul in casa printr-o simpla introducere de cod PIN. Fara chei, fara deranj, fara probleme – doar un cod PIN de tinut minte. Puteti crea chiar si un cod temporar pentru a oferi altor persoane acces, pe care il puteti sterge oricand doriti.


Confortul keyless
Tastatura cu touch-screen
Tastatura cu touch-screen nu poseda nici un buton mecanic, ceea ce inseamna ca nu lasati nici o urma vizibila la introducerea codului dumneavoastra.


Consum redus
Pana la 10.000 de cicluri de acces cu un set de baterii AA(4 baterii). Recomandam schimbarea bateriilor la fiecare 12 luni.


Tastatura rezistenta la intemperii
Tastatura este  proiectata sa reziste la conditiile de vreme englezesti. De asemenea, poseda protectie IP 55.


Codul PIN fals
Preveniti identificarea codului PIN prin functia “PIN fals” care are scopul de a induce in eroare privirile “curioase” dar in acelasi timp va permite accesul.


Codul si presetarile utilizatorului raman valabile chiar daca bateriile au fost complet epuizate.    Codul si presetarile utilizatorului raman memorate chiar si in eventualitatea in care bateriile au fost epuizate.