Incuietori digitale cu broasca ingropata

Usurati-va viata cu ultimele tehnologii din colectia digitala Yale cu broaste ingropate. Prin intermediul acestor incuietori electronice nu mai sunteti constrans sa folositi traditionala incuiere mecanica. Simtiti-va liber sa iesiti fara cheie. Singurul lucru pe care il aveti de facut este sa retineti un scurt cod PIN sau sa utilizati optiunile de acces cu card disponibile.

Puteti opta pentru un card, o telecomanda sau un cod PIN introdus prin tastatura, pentru o solutie complet lipsita de utilizarea unei chei.

Treptat, Yale incorporeaza noi tehnologii in solutiile deja existente – precum inchidere electronica pentru case/proprietati, tehnologii wireless, precum si alte sisteme high-tech. Una dintre cele mai noi ramuri ale brand-ului este cea a incuietorilor digitale.

In timp ce piata imobiliara devine din ce in ce mai focusata pe confort, Yale a dezvoltat o noua gama de incuietori inteligente si usor de utilizat, ce pastreaza caminul si proprietarul acesteia in siguranta, fara a necesita o cheie clasica.

Yale prezinta o gama digitala de incuietori cu broasca ingropata incluzand atat YDM4109 cat si YDM3109. Aceste produse insumeaza principiile Yale: integritate in design, libertate de miscare, confort si mai presus de toate, inovatie. Din acest motiv Yale poate sustine cu mandrie ca este cea mai buna incuietoare din lume inca din 1843. Un total de 170 de ani.

Produsele din gama digitala YDM4109 sunt dotate cu numeroase caracteristici: coduri aleatorii, maner anti panica, posibilitatea folosirii unei chei normale, optiunea de ghid vocal, senzori anti efractie (la produsele pentru resedinte). Impreuna cu alte produse, incuietorile digitale cu broasca ingropata sunt disponibile atat pentru spatiile rezidentiale si comerciale. 

Produsele din gama YMD4109 pot fi operate prin: amprenta digitala, cod PIN, si, daca este cazul, cheie mecanica. Alaturi de verificarea amprentelor printr-o singura atingere si a inchiderii automate, aceste caracteristici inovatoare fac ca produsele noastre sa fie unele de varf.

Folosirea acestor produse nu necesita chei, deci adio deranj si probleme- nu aveti nevoie decat de un cod PIN si ati eliminat un stres in plus!

Aceste produse ofera solutii inteligente ce cuprind:
• Carduri de proximitate high-tech
• Telecomanda
• Tehnologia RFID (Identificare prin frecventa radio)
• Tastatura digitala

Pe langa cele mentionate mai sus, produsele noastre sunt dotate si cu coduri aleatorii, maner anti panica, cheie mecanica, senzor de caldura, caracteristici ghid vocal, mod de blocare automat.

Pentru mai multe informatii, apasati aici si completati formularul pentru a ne contacta direct.