Solutii integrate

/Yale/yaledoormanNO/Fordeler%20YD/familie_525x270.jpg

Aceste solutii le ofera in permanenta proprietarilor confortul de a fi la curent cu ceea ce se intampla acasa. Permit mai multor produse si interfete sa lucreze impreuna oferind in acelasi timp un sistem de securitate complet integrat, ce se potriveste perfect stilului de viata din ce in ce mai agitat.

Yale a introdus recent o gama larga de incuietori digitale interconectate ce functioneaza perfect atat impreuna cu interfoanele Yale, cat si cu sistemele de alarma Yale. Veti putea beneficia astfel de un sistem de securitate complet.

Produsele Yale pot fi integrate altor produse ce tin de securitate, ceea ce inseamna ca proprietarii diverselor locuinte le pot adauga cu incredere accesoriilor pe care le folosesc deja pentru securitate.

Integrarea sistemelor de securitate ale locuintei dumneavoastra va permite sa va incuiati sau descuiati usa de la distanta si sa tineti o evidenta clara a persoanelor care patrund in incinta domiciliului dumneavoastra.

Veti fi mai linistiti in fiecare zi in momentul in care copiii dumneavoastra ajung acasa de la scoala in siguranta. Toate acestea pot fi obtinute prin simpla folosire a produselor noastre de ultima generatie ce pot fi controlate prin simpla apasare a unui buton.