Yale primește încă două premii speciale pentru încuietoarea inteligentă Linus® și designul său inovator la prestigioasele premii Plus X Awards

Mulțumită lui Linus®, Yale câștigă premiile pentru „Cel mai bun brand al anului” și „Cel mai bun produs al anului”!

Acordate anual de juriul Plus X, compus din experți internaționali din 80 de industrii, premiile pentru Cel mai bun produs al anului și Cel mai bun brand al anului sunt două premii speciale,  rezervate pentru cei mai deosebiți participanți și produse despre care juriul crede că sunt de cea mai înaltă calitate. De aceea, suntem mândri să anunțăm că am fost selectați drept câștigători ai premiului pentru „Cel mai bun brand al anului” (la categoria Sisteme de închidere), iar încuietoarea noastră inteligentă Linus® a primit premiul pentru „Cel mai bun produs al anului”!

Ca laureat al premiilor Plus X, cel mai important premiu din lume pentru inovație în tehnologie, sport și lifestyle, încuietoarea inteligentă Linus® a fost deja recunoscută pentru tehnologia sa inovatoare, calitate înaltă, design extraordinar și un sistem de operare inteligent și ușor de folosit, la următoarele 4 categorii: Inovație, Calitate Înaltă, Design și Funcționalitate.

Câștigând 4 Sigilii de Aprobare separate, Linus® s-a calificat automat pentru premii suplimentare, inclusiv premiul pentru Cel mai bun produs al anului și Yale ca Cel mai bun brand al anului (categoria Sisteme de închidere).

Premiile Plus X au ghidat consumatorii în ultimii 18 ani, ajutându-i să identifice produsele inovatoare și de calitate care merită să fie cumpărate. În acest an, încuietoarea inteligentă Linus® a ajuns pe lista exclusivistă, câștigând 4 Sigilii de Aprobare și 2 premii speciale oferite de juriu.