Yale câștigă un nou premiu internațional

Rezultatele au sosit, iar decizia finală a fost luată – Yale este premiat la prestigioasele premii Red Dot Award, la categoria Brand & Communication Design 2021.

Premiul se concentrează pe un design de calitate excelentă și creativitate. Participanții înscriși sunt jurizați de 24 de jurați internaționali, care evaluează creativitatea ideilor, forma și efectul comunicării al fiecărui participant înscris. 

Propunerea detaliată trimisă de Yale a impresionat juriul prin creativitatea și inovația cu care a fost transformat brandul Yale. Cheia dezvoltării identității acestui brand emblematic, cu o moștenire de peste 180 de ani în inginerie mecanică, a fost tranziția acestuia către era digitală.

Având în vedere faptul că industria smart se transformă și evoluează rapid, este important pentru Yale să creeze un mesaj al mărcii orientat către viitor, care să fie folosit în cele 125 de țări în care este present. Proiectul pentru dezvoltarea brandului a reflectat schimbarea valorilor și poziționării acestuia, portretizate de asemenea și în noul design modern al ambalajelor produselor.

Reprezentații Yale au declarat: „Ne bucurăm nespus că am primit acest premiu exceptional. Suntem deosebit de mulțumiți de noua noastră identitate de brand și comunicare globală integrată, care au fost recunoscute în cadrul acestor premii.

Noua identitate de brand a Yale exprimă modul în care sperăm să mergem mai departe în această eră digitală, continuând să poziționăm Yale ca un brand de încredere care inovează atent.

Cu peste 180 de ani de patrimoniu și experiență, suntem nerăbdători să vedem cum se dezvoltă în viitor! ”

Această rebrand-uire de la Yale a venit într-un moment în care tot mai mulți oameni sunt orientați către mediul digital, iar securitatea domiciliu avansează prin combinarea produselor mecanice cu cele inteligente de tip smart home.

Noua identitate de marcă se axează pe căldură și încredere, împărtășind emoțiile pozitive pe care proprietarii de locuințe le simt față de Yale. Conceput pentru a reflecta soarele - nu numai că logo-ul strălucește puternic, dar Yale este întotdeauna acolo când este nevoie, sprijinind proprietarii și oferind siguranță și liniște sufletească în orice moment al zilei.

Fondatorul și CEO Red Dot, Profesor Dr. Peter Zec comentează:

„Evenimentele de anul trecut au subliniat cu adevărat importanța comunicării și modul în care aceasta este concepută.

Juriul nostru a fost uimit de calitatea înscrierilor la Red Dot Award: Brands & Communication Design 2021. Faptul că ați reușit să ieșiți în evidență într-un domeniu atât de puternic și competitori internaționali, dar și de a impresiona experții este dovada abilității dvs. de proiectare . Proiectul dvs. premiat este remarcabil. ”

Pentru a afla mai multe despre gama de produse de securitate de la Yale, vă rugăm să vizitați www.yalelock.ro  

Notă:

Red Dot Design Award este una dintre cele mai mari competiții de design din lume. În cadrul a trei discipline, participanții trimit produse, proiecte de comunicare și mărci, precum și prototipuri și concepte. Distincția „Red Dot” este un sigiliu recunoscut la nivel internațional, pentru un design excelent.

Despre Yale

La 180 de ani de existență, Yale este un brand de securitate lider care protejează oamenii, locurile și bunurile pe care le iubim. Ținem în siguranță milioane de locuințe și companii din întreaga lume cu încuietori mecanice inovatoare, alarme, seifuri și încuietori inteligente pentru ușile de la intrare, ușile interioare și dulapuri, livrarea coletelor și multe altele. Yale face parte din grupul ASSA ABLOY, lider global în soluții de acces. Pentru mai multe informații, vizitați www.yalehome.com.