Oamenii vor să se întoarcă la viața obișnuită de zi cu zi, după restricțiile din pandemie

Pe măsură ce restricțiile încep să fie relaxate în multe țări din întreaga lume, tot mai mulți oameni ies din casă pentru a face lucrurile simple cu care erau obișnuiți înainte de pandemie

Yale, liderul global în securitatea locuințelor, îmbunătățește nivelul de siguranță al caselor noastre, de peste 180 de ani, iar acum, în timp ce oamenii așteaptă cu nerăbdare să petreacă mai mult timp departe de casele lor, Yale se concentrează asupra modului în care produsele sale pot ajuta clienții să facă acest lucru, oferindu-le liniștea sufletească că locuințele lor sunt în siguranță.

O ieșire cu prietenii în oraș sau participarea la un eveniment în aer liber, au fost cele mai des întâlnite răspunsuri într-un sondaj al unui studiu global realizat de Kantar, care a analizat ceea ce oamenii așteaptă cu nerăbdare să facă după carantină. Au urmat serviciile de înfrumusețare, călătoriile și văzutul celor dragi, în top 5 cele mai dorite activități post-restricții.

În timp ce va exista un amestec de emoție și teamă în ceea ce privește revenirea la viața de zi cu zi, studiul sugerează că majoritatea oamenilor așteaptă cu nerăbdare să petreacă mai mult timp afară. Dar pe măsură ce oamenii caută să-și îmbunătățească viața de zi cu zi și tendința de a petrece mai mult timp departe de casă crește, este important să ia în considerare securitatea și siguranța locuinței.

A avea elementele de bază ale securității locuințelor – încuietori standard ale ușilor și ferestrelor, sisteme de alarmă - este crucial, dar securitatea locuinței poate face acum mult mai mult pentru a vă îmbunătăți liniștea sufletească și a vă oferi libertatea de a vă bucura de viața de zi cu zi. Yale are o gamă de produse care vă permit să verificați starea locuinței dvs. de oriunde vă aflați. Indiferent dacă sunt camere care vă permit să vedeți de la distanță ce se întâmplă în interiorul și în afara casei dvs., alarme pe care le puteți seta de pe telefon sau încuietori digitale ale ușilor prin care puteți verifica starea ușii de oriunde din lume.

În plus, nu este vorba doar despre faptul că știiți că locuința dvs este în siguranță cu Yale în timp ce sunteți plecat, ci și despre îmbunătățirile și produsele de securitate pentru comoditate adăugate, care vă pot ușura viața. Încuietoarea Yale Linus, de exemplu, vă permite să oferiți acces vizitatorilor de încredere, ceea ce înseamnă că puteți fi plecat de acasă, dar puteți oferi acces în continuare persoanei care plimbă câinele, serviciilor de curățenie, chiriașilor sau prietenilor și familiei atunci când este necesar. În plus, prin parteneriatele noastre recente vă puteți bucura de servicii sigure de livrare la domiciliu, în timp ce sunteți departe de casă.

Yale a avut întotdeauna o pasiune pentru a îmbunătăți securitatea, care în cele din urmă îmbunătățește viața de zi cu zi, iar acum mai mult ca oricând, ambiția sa este de a permite clienților să se întoarcă la lucrurile pe care le iubesc cel mai mult, știind că locuința lor este în siguranță cu Yale.

Pentru mai multe informații urmăriți #ImprovewithYale sau vizitați: www.yalehome.com.