Integrarea Yale cu Philips Hue

Noua integrare a lui Yale cu Philips Hue oferă un acces mai inteligent la domiciliu: Luminează-ți drumul atunci când ajungi acasă sau pleacă fără griji.

Noua integrare a lui Yale cu Philips Hue oferă un acces mai inteligent la domiciliu: Luminează-ți drumul atunci când ajungi acasă sau pleacă fără griji

Ai visat întotdeauna să ajungi acasă la o intrare care se luminează atunci când descui ușa, făcându-te să te simți imediat în siguranță și binevenit? Sau ai căutat pur și simplu un sfat de viață care să te ajute să îți amintești să stingi luminile atunci când ieși din casă, astfel încât factura de electricitate să nu fie depășită în fiecare lună? Dacă da, avem câteva vești bune pentru tine! La Yale, ne-am angajat să îmbunătățim continuu produsele noastre și suntem încântați să introducem caracteristici noi, chiar la timp pentru lansarea recentă Linus®!

Cu încuietorile ușilor și luminile jucând roluri integrale în locuințele noastre, gestionarea acestora împreună are sens! Datorită noii integrări a încuietori noastre inteligente Linus® cu sistemul de iluminare inteligent Philips Hue, vei putea face acest lucru și beneficia de funcționalitățile suplimentare.

Destinată celor interesați de securitatea și comoditatea pe care le poate aduce vieților lor automatizarea inteligentă la domiciliu, această integrare urmează colaborării noastre existente cu Philips Hue în Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Datorită cărora alarmele noastre Sync Smart și SR se integrează deja cu luminile inteligente Philips Hue de la Signify. Combinând lumina și sunetul pentru a crea un dublu factor de descurajare, integrarea cu luminile inteligente Philips Hue de la Signify, descurajează potențialii tâlhari, oferind în același timp proprietarilor de case asigurarea vizuală că locuința lor este protejată.

„În calitate de lider în iluminatul inteligent, continuăm să facem Philips Hue și mai conectat la casele inteligente. Prin urmare, avem un ecosistem puternic de parteneri și „Friends of Hue”, cum ar fi Yale”, spune Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue la Signify. „Împreună cu Yale, contribuim la asigurarea consumatorilor cu siguranță și liniște sufletească, combinând beneficiile încuietorilor inteligente și a iluminării inteligente.”

Acum, integrarea cu Linus® îți va oferi o liniște sufletească și mai mare, știind că locuința ta este în siguranță - indiferent dacă ești acolo sau nu, și va aduce magie modului în care experimentezi sarcinile de zi cu zi printr-o experiență smart home cu adevărat personalizată și inteligentă.

Atâta timp cât ai încuietoarea inteligentă Linus® instalată pe ușa de la intrare și un sistem inteligent de iluminare Philips Hue instalat în casa ta, te vei putea bucura de aceste noi funcții extraordinare:

●       Bine ai venit Acasă cu Lumini: primești o casă de bun venit strălucitoare, pe măsură ce luminile se aprind și ușa se deblochează automat, luminându-ți drumul spre interior.

●       Pleacă de Acasă Fără griji: folosește încuierea dintr-o singură atingere cu tastatura inteligentă Yale când pleci de acasă și luminile se vor stinge. Automatizează-ți luminile pentru a-ți simula prezența acasă și pentru a câștiga liniște cât timp ce ești plecat.

●       Partajează Accesul la Casa ta: fă oaspeții să se simtă bineveniți acasă, departe de casă, cu lumini care se aprind magic și o ușă care se descuie prin telefon sau tastatură.

Cu încuietorile ușilor și luminile jucând roluri integrale în locuințele noastre, are sens sincronizarea acestora într-un mod care să eficientizeze gestionarea celor două funcții. Ambele sunt caracteristici ale casei cu care interacționezi de mai multe ori pe zi și care au evoluat mult în ultimii ani, dincolo de seturile lor inițiale de caracteristici de bază. Prin integrarea accesului la domiciliu și a iluminatului, vei putea face experiența ușii de la intrare și mai inteligentă.

Fiind un furnizor de top de soluții de securitate inteligentă la domiciliu, în care au încredere milioane de oameni din întreaga lume, ne-am angajat să extindem ecosistemul nostru de produse inteligente și să oferim integrări cu parteneri de încredere pentru a vă îmbunătăți experiența într-o casă inteligentă.

Ce mai astepti? Deschide doar aplicația mobilă Yale Access și / sau Philips Hue și fă-ți casa mai inteligentă!

Mai multe detalii poți afla și aici.