Încuietoarea inteligentă Linus® a ajuns în finala premiilor iF Design Award 2021

Încuietoarea noastră inteligentă Linus® a fost recunoscută pentru designul său remarcabil și relevanța deosebită pentru afaceri și viața de zi cu zi.

Încă din anul 1954, premiul iF Design Award a recunoscut excelența în designul și funcționalitatea produselor. Fiind acordat de cea mai veche instituție independentă de design din lume, Forumul Internațional iF pentru Design din Hanovra, premiul reprezintă unul dintre cele mai importante sigilii ale calității din lume. În acest an, suntem mândri să anunțăm că încuietoarea noastră inteligentă Linus® a fost selectată printre finaliști!

Jurizat de un grup de 91 de experți independenți în design și comparat cu un total de 10.000 de înscrieri din 52 de țări în categorii precum design și relevanță pentru business și viața de zi cu zi, Linus se află printre cei 50% de câștigători care au cucerit juriul.

În cea de-a doua și cea mai importantă rundă de jurizări care va urma să se desfășoare în luna martie 2021, experții în design vor decide cine va primi premiul iF DESIGN AWARD 2021 sau premiul IF Gold Award. Deciziile finale sunt acum așteptate cu nerăbdare, ținem pumnii strânși pentru încuietoarea noastră inteligentă Linus®.


Îl găsești pe Linus în colecția finaliștilor aici.