Încuietoarea inteligentă Linus® câștigă renumitele premii iF Design Awards!

Noua noastră încuietoare inteligentă Linus® a fost recunoscută pentru design-ul său deosebit și relevanța în viața cotidiană, în ediția din acest an a renumitelor premii

Organizate în fiecare an de cea mai veche organizație de design independentă din lume din Hanovra, iF Design Awards au fost considerate în ultimii 67 de ani un arbitru de calitate pentru designul excepțional. Anul acesta, combinația de design elegant, inovator și funcțional și cea mai modernă tehnologie a încuietorii inteligente Linus®, au fost recunoscute în categoria de proiectare a produselor pentru tehnologia construcțiilor.

Calitățile de proiectare ale încuietorii inteligente Linus®au fost apreciate de un grup de 98 de experți independenți în proiectare din întreaga lume și comparate cu aproape 10.000 de înregistrări, trimise din 52 de țări. Toți concurează pentru sigiliul de calitate mult dorit.

Evaluat din 100, încuietoarea inteligentă Linus a obținut 82 de puncte impresionante la criteriul Formă și 78 de puncte la criteriile Impact și Funcție, evidențiind designul excelent, funcționalitatea și beneficiile de zi cu zi pe care le aduce utilizatorilor.

Încuietoarea inteligentă Linus® este răspunsul nostru la cererea tot mai mare de soluții smart home estetice. Linus® oferă un design elegant și practic și oferă consumatorilor noștri flexibilitate și confort în viața lor presată în timp.

Pentru a obține acest aspect perfect, renumitul designer de produs elvețian, Yves Behar a folosit tranziții de suprafață mai moi, margini rotunjite și un finisaj texturat pe încuietoare pentru un sentiment de rafinament care invită tactilitatea.

După ce a conceput produse pentru Apple sau HP, a fost intenția lui Yves să creeze o încuietoare inteligentă inspirată de toți oamenii care o vor folosi în fiecare zi și își vor depăși așteptările prin crearea unui produs cu design minimalist și practic, care să le ofere un senzația reală a caselor inteligente de mâine. 

Pentru mai multe informații, vedeți produsul nostru câștigător aici.