Încuietoarea inteligentă Linus® câștigă 8 premii distincte pentru designul său deosebit și tehnologia de ultimă generație

Încuietoarea inteligentă Linus® s-a impus ca o soluție pentru case inteligente, indispensabilă pentru o casă modernă și elegantă a zilelor noastre, după ce a câștigat un total de 8 premii la cele mai prestigioase și cunoscute competiții de design din lume.

Recunoscut pentru designul său elegant, inteligent și cele mai bune materiale din clasa sa la prestigioasele Red Dot Awards, European Product Design Awards, Ambient Awards la CES Las Vegas, iF Design Awards și Plus X Awards, Linus® a câștigat nu 1, ci 8 premii distincte, pentru design, precum și o nominalizare la UX Design Awards. Un palmares de invidiat !

O etapă majoră a fost câștigarea Premiilor Red Dot, care au fost stabilite de mult la nivel internațional ca fiind unul dintre cele mai căutate sigilii de calitate și design de top. Încuietoarea inteligentă Linus® a concurat împotriva a mii de produse din 49 de categorii diferite și a obținut 2 premii de design de produs atât la categoria Sistem de securitate, cât și la categoria  Produse inteligente.

La fel, Linus® a uimit juriul iF Design Awards, o competiție organizată în fiecare an de cea mai veche organizație de design independentă din lume din Hanovra. Premiile iF Design au fost considerate un arbitru de calitate pentru designul excepțional în ultimii 67 de ani. Anul acesta, combinația de design elegant, inovator și funcțional și cea mai modernă tehnologie a încuietorii inteligente Linus®, au fost recunoscute la categoria de Proiectarea produselor pentru tehnologia construcțiilor.

A urmat succesul la premiile Plus X, cele mai mari premii de inovație din lume pentru tehnologie, sport și lifestyle! Încuietoarea inteligentă Linus® a impresionat juriul, câștigând patru sigilii de aprobare separate la următoarele categorii: inovație, înaltă calitate, design și funcționalitate. În plus, Linus® a obținut două premii speciale acordate de comisia juriului: Premiul pentru Cel mai bun produs al anului și Premiul pentru Cel mai bun brand al anului în categoria Sisteme de blocare.

Premiile au continuat să vină, de data asta de la European Product Design Award, una dintre cele mai cuprinzătoare competiții de design de produse care vizează să unească creativitatea și inovația. Cu 21 de categorii reprezentate, Linus® a câștigat un premiu la categoria Interioare de locuințe (Produs / Ferestre / Uși).

În cele din urmă, sezonul de premiere a fost încheiat cu o nominalizare în 2020 la UX Design Awards. Organizate în numele Centrului Internațional de Design din Berlin, UX Design Awards este o competiție globală care vizează evidențierea produselor care îmbunătățesc viața cotidiană. Selectat ca una dintre primele 55 de înregistrări din categoria de produse, Linus® a ajuns la a 2-a din cele 3 etape de concurs și a fost recunoscut pentru designul său modern, elegant, precum și funcționalitatea generală și ușurința de utilizare.

Proiectată de renumitul designer de produse elvețian, Yves Behar, încuietoarea inteligentă Linus® a fost creată cu filozofia de design a lui Yale de a folosi doar materiale premium. Cu un finisaj uimitor din metal periat și disponibil în argintiu sau negru, Linus® este punctul perfect de intrare în casele elegante și moderne de astăzi.

Încuietoarea inteligentă nu numai că oferă consumatorilor flexibilitate și comoditate în viața lor presată de timp, ci aduce și stil și funcționalități suplimentare la ceea ce are fiecare casă sau apartament - o ușă de la intrare!