Încuietoarea inteligentă Linus a fost recunoscută pentru designul său deosebit la prestigioasele premii Plus X

Premiată la 4 categorii diferite, încuietoarea noastră inteligentă Linus® a fost recunoscută pentru tehnologia sa inovatoare, înalta calitate, design-ul extraordinar și sistemul de operare inteligent și ușor de folosit.

Având un panel de jurați internaționali din 80 industrii, 23 de parteneri strategici și mai mult de 700 de mărci internaționale participante, premiile Plus X reprezintă cel mai important premiu din lume pentru inovație în tehnologie, sport și lifestyle. Din acest motiv, suntem mândri să vă anunțăm că noua noastră încuietoare inteligentă Linus® a fost premiată cu 4 Sigilii de aprobare la următoarele categorii: Inovație, Înaltă calitate, Design și Funcționalitate.

Sigiliile de aprobare ale premiilor Plus X ghidează de 18 ani consumatorii, ajutându-i să identifice produsele inovatoare și de calitate pe care merită să le achiziționeze. În acest an, și încuietoarea noastră inteligentă Linus® a ajuns pe această listă exclusivă!

Fiind un produs premiat la 4 categorii diferite, juriul a fost impresionat în mod deosebit de tehnologia avansată încorporată în încuietoarea inteligentă, precum și de calitatea ridicată a produsului. Astfel, Linus® a obținut sigiliile de la categoriile Inovație și Înaltă calitate.

În plus, și design-ul fluid și elegant al încuietorii inteligente Linus® a fost recunoscut la categoria Design, unde minunata experiență de utilizare și funcționalitățile inovatoare oferite de încuietoarea inteligentă i-au adus lui Linus® cel de-al patrulea și ultim sigiliu al Funcționalității.

Fiind un produs premiat la 4 categorii diferite, Linus s-a calificat automat pentru o șansă la a câștiga mult răvnitul premiu pentru Cel mai Bun Produs al Anului, cu câștigători anunțați pe 15 Mai 2021!