Actualizare aplicație Yale Home

Din dorința de a oferi o platformă sigură pentru utilizatorii aplicației noastre Yale Home, începând cu 1 aprilie 2021, aplicația Yale Home va fi compatibilă cu Android 7.0 sau mai nou.

Ca parte din politica noastră de actualizări de securitate, aplicația Yale Home nu va mai fi disponibilă pentru descărcare pentru telefoane care folosesc Android 6 sau mai vechi, după 31 martie 2021.

În prezent, cea mai nouă versiune a aplicației Yale Home rămâne compatibilă cu telefoane care folosesc Android 7, iOS 10 sau dispozitive mai noi.

Datorită programului nostru de dezvoltare continuă, compania își rezervă dreptul de a aduce modificări acestor cerințe fără aviz prealabil.

Întrebări frecvente:

  • Î: Pot folosi aplicația Yale Home dacă telefonul meu rulează Android 6.x.x sau mai nou?
  • R: După 31 martie 2021 nu vei mai putea descărca o versiune a aplicației Home care să funcționeze pe telefonale Android care rulează versiunea Android 6 sau anterioare.
  • Î: Ce telefoane sunt compatibile cu aplicația Yale Home?
  • R: Cea mai recentă versiune a aplicației Yale Home este compatibilă cu telefoane care rulează Android 7.0, iOS 10 sau dispozitive mai noi. Datorită programelor nostre de dezvoltare continuă, compania își rezervă dreptul să aducă modificări acestor cerințe fără aviz prealabil.