Yale se alătură partenerilor la conferința virtuală Smart Home League

Evenimentul desfășurat virtual aduce împreună lideri din domeniul smart home pentru a prezenta cele mai bune și cele mai noi soluții

Desfășurându-se cu doar 1 zi înainte de IFA, Smart Home League, cel mai mare eveniment tech trade din Europa, își propune să prezinte cele mai noi știri și perspective din partea mărcilor de top al domeniului smart home, precum Yale, Philips Hue și Google Assistant, dar și alții.

Organizată de tado°, lider în domeniul gestionării inteligente a climatului locuinței, la conferință au participat peste 130 de jurnaliști din domeniul tech aparținând canalelor media de top europene și internaționale. În cadrul evenimentului, fiecare partener Smart Home League a prezentat pe scurt știri și noutăți exclusive din partea sa către presă, urmând o sesiune live de întrebări și răspunsuri.

În ceea ce ne privește pe  noi, ne-a făcut plăcere să vorbim cu media despre lansarea noii noastre încuietori motorizate Linus® în octombrie, cât și despre noi integrări de produse și alte noutăți, atât în timpul conferinței virtuale,  cât și în timpul interviurilor 1 la 1!

Evenimentul a fost un mare succes și  sperăm că vom participa în fiecare an ca unul din partenerii Smart Home League. Ești curios să afli mai multe  despre cele mai noi noutăți din domeniul smart home? Poți vedea întreg evenimentul aici!