Yale prezintă Linus®, o încuietoare inteligentă construită pe baza a 180 de ani de experiență în securitate

CES 2020, Las Vegas, a fost locul perfect pentru a lansa și prezenta noua noastră încuietoare mtorizata inteligentă Linus®, care oferă utilizatorilor un nivel înalt de securitate și cel mai bun design din clasa sa. 

Încuietoarea inteligentă Linus® funcționează pe baza unei tehnologii de software avansat și prin aplicația mobilă ușor de folosit, Yale Access. Printre funcționalitățile oferite se regăsește posibilitatea de a încuia și descuia ușa, de a oferi drepturi de acces și intrare fără cheie, cât și înregistrarea utilizatorilor care încuie și descuie ușa, cu istoric 24/7. 

În plus, Linus® a primit deja premiul “Ambient Top Pick” la CES 2020, Las Vegas.

Oferind un design modern și sofisticat, cât și funcționalități sporite, Linus® reprezintă un punct de plecare pentru dotarea oricărei locuințe smart. Încuietoarea inteligentă adduce utilizatorilor săi mai multă flexibilitate și mai multă conveniență în viețile lor de zi cu zi aflate constant sub presiunea timpului lipsă, fără a face compromisuri în privința stilului, putând fi controlată printr-un smartphone

Funcționalitățile noii încuietori Linus® cuprind tehnologia DoorSense™ care trimite notificări atunci când ușa este deschisă sau închisă, asigurând liniștea mentală a utilizatorului care știe astfel că ușa este închisă și încuiată în siguranță. 

Încuietoarea inteligentă poate fi setată de asemenea să încuie automat prin aplicația mobile Yale Access, imediat ce ușa este închisă sau programată să încuie după o perioaada prestabilită de timp programată, mulțumită funcției de auto-blocare Linus®.

Funcția de auto-blocare recunoaște utilizatorul la sosire și descuie ușa pe măsură ce acesta se apropie. Încuietoarea inteligentă Linus® va înregistra și urmări operațiunile de încuiere și descuiere.

Odată cu proiectarea încuietorii Linus®, Yale și-a propus să întâmpine cererea în creștere pentru soluții inteligente de siguranță a locuinței cu un design estetic superior. În acest proces, Yale a încheiat un parteneriat cu Yves Behar, designer elvețian, Chief Creative Officer la August, compania soră Yale și fondatorul Fuseproject, o companie de design industrial multi-premiată.