Yale lansează Linus®, o încuietoare inteligentă care încorporează 180 de ani de expertiză în securitate

Astăzi lansăm Linus®, o încuietoare pentru ușă fără chei, proiectată pentru a-ți securiza și simplifica viața

Noua noastră încuietoare inteligentă Linus® îți permite să-ți încui și să-ți descui ușa – de oriunde te-ai afla. Bazându-se pe o tehnologie software avansată și aplicația mobilă intuitivă Yale Access, Linus® permite accesul fără chei, oferind utilizatorului posibilitatea de a vedea cine când sosește, de a oferi chei virtuale oaspeților și verifica dacă ușa este închisă sau deschisă.

Fiind premiat pentru designul său elegant, inteligent și cele mai bune materiale din clasa sa la prestigioasele Red Dot Awards, European Design Awards și The Ambient Awards la CES Las Vegas de la începutul acestui  an,  Linus® este punctul perfect de plecare pentru o locuință stilată și smart a zilelor noastre!

De exemplu, funcția de blocare-automată poate încuia automat ușa atunci când pleci de acasă pentru restul zilei, fie imediat după ce-ai închis-o, fie după un interval de timp prestabilit prin aplicația mobilă Yale Access. Atunci când te vei întoarce acasă și apropia de ușă, funcția de blocare-automată o va descuia mulțumită tehnologiei geo-fencing, eliminând necesitatea de a scotoci prin geantă sau buzunar după chei.

Acum poți spune adio grijii de a fi uitat să încui ușa înainte de a pleca de acasă dimineața. Iar dacă ai vreun dubiu, poți verifica starea ușii tale oricând prin intermediul aplicației Yale Access. Pentru conveniență suplimentară, Linus® folosește tehnlogia DoorSense™, care îți va spune dacă ușa este închisă sau dacă ceva neașteptat se întâmplă, precum ușa să fi fost lăsată întredeschisă.

Având 180 de ani de expertiză în securitate, siguranța este prioritatea noastră. Tocmai de aceea, Linus® folosește tehnologia de criptare Bluetooth Low Energy (BLE), precum și criptări AES 128 bit și TLS, cunoscute drept securitate la nivel bancar pentru datele utilizatorilor. Dacă-ți pierzi smartphone-ul, aplicația Yale Access și toate cheile virtuale pot fi dezactivate oricând. Contul Yale Access este protejat de autentificare cu dublu-factor, ceea ce înseamnă că, pe lângă parola ta, sistemul îți va verifica identitatea pe baza unei adrese de e-mail sau număr de telefon.

Aplicația mobilă intuitivă Yale Access îți permite să-ți accesezi și controlezi încuietoarea inteligentă de la distanță folosind atingerea unui singur buton al smartphone-ului tău. Conecteaz-o pur și simplu la Yale Connect Wi-Fi Bridge pentru a partaja accesul cu oaspeții de încredere, vizualiza activitatea încuietorii, primi notificări sau descuia și încuia ușa de oriunde din lume te-ai afla. Adăugarea Yale Connect Wi-Fi Bridge va permite de asemenea integrarea cu asistenți de voce precum Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Homekit, precum și cu platforme de găzduire de top din lume ca Airbnb. Făcând parte din ecosistemul Yale Access, Linus® funcționează și cu alte produse din aceeași gamă, inclusiv seifurile inteligente Yale, încuietorile inteligente pentru dulap și alarmele inteligente.

Linus® îți oferă flexibilitatea suplimentară a unui smartphone sau Apple Watch care pot fi transformate în chei și care, cu atingerea unui singur buton, îți pot descuia sau încuia ușa. Ți-ai uitat telefonul? Introdu un cod PIN pe tastatura inteligentă Yale pentru a o descuia imediat! Fiind deja recunoscut ca oferind o experiență de utilizare remarcabilă, Linus® a fost nominalizat la UX Design Awards 2020 dintr-o mulțime de sute de alți concurenți din 34 de țări.

Împreună cu partenerii de încredere Yale, Linus® și aplicația Yale Access au potențialul de a deschide o gamă largă de posibilități unice precum livrarea în domiciliu, închirieri pe termen scurt și servicii precum curățenia sau babysitting-ul – toate pentru a ne simplifica viața deja foarte aglomerată aflată sub presiunea timpului.

Pentru mai multe informații despre Linus®, vă rugăm accesați pagina de prezentare a produsului.

Disponibil acum la distribuitorii parteneri selectați.