Yale întâmpină o nouă zi cu o identitate de marcă reînnoită

În calitate de marcă unică dedicată segmentului rezidențial din portofoliul ASSA ABLOY și ca marcă de încredere pentru clienți, pe parcursul a 180 de ani, rebrandingul Yale reflectă evoluția noastră dincolo de încuietori către securitatea întregii locuințe.

Fiind un nume binecunoscut în numeroase țări din întreaga lume, aflată într-o permanentă schimbare către un lifestyle digital pentru mulți, am lansat acest rebranding la timp pentru a sărbători aniversarea noastră de 180 de ani!

Pentru a rămâne relevanți într-o perioadă cu schimbări rapide în industrie, am folosit cei 180 de ani de expertiză a mărcii, moșteniți din dezvoltarea soluțiilor de securitate de-a lungul timpului, nu doar pentru a oferi o identitate de marcă înnoită, ci și pentru a unifica la nivel global tehnologia și produsele noastre, pentru a oferi astfel o experiență consistentă în utilizare și soluții de încredere pentru clienți.

Noul branding va defini identitatea pe care o împărtășim la nivel global și ne va permite să oferim o experiență în utilizare excelentă și personalizată, care va răspunde inteligent nevoilor tuturor. Asemeni soarelui, soluțiile noastre de securitate smart home sunt întotdeauna acolo atunci când ai nevoie de ele, susținând și făcând oamenii să se simtă în siguranță în orice moment al zilei.

Trusted every day – de încredere în fiecare zi, ne dorim să fim marca cea mai de încredere a lumii în materie de securitate a locuinței. Prin folosirea unui logo actualizat, sunete, culori, stiluri de scriere și alte elemente de design noi, ne concentrăm pe căldură, încredere și alte emoții pozitive, pe care utilizatorii produselor noastre le simt către acestea.

Pentru a susține în continuare eforturile nostre de a oferi conveniență și încredere utilizatorilor, am desfășurat un proces de înnoire a identității mărcii pe parcusul unui întreg an. Am lucrat împreună cu colegi din întreaga companie, dar și cu utilizatori ai produselor Yale de zi cu zi, pentru a crea o identitate modernă, proaspătă și luminoasă, care ajută Yale să-și redefinească povestea și să întâmpine așteptările viitoare ale clienților.

Programată să intre oficial în vigoare spre finalul acestui an, identitatea reînnoită a mărcii Yale va fi urmată de noi produse și de migrarea site-ului YaleLock.com la o nouă adresă YaleHome.com.