Noi actualizări ale aplicației Yale View

Aplicația Yale View este un instrument esențial pentru cei care folosesc camerele Yale pentru interior și exterior. În vederea îmbunătățirii experienței utilizatorilor, atunci când folosesc aplicația, am lucrat la o serie de noi actualizări care le vor oferi și mai multă flexibilitate și conveniență în viețile lor cotidiene.

Aplicația Yale View actualizată permite acum utilizatorilor să partajeze camere cu familia și prietenii lor, precum și gruparea acestora folosind opțiunea de a vedea până la 4 camere, în orice moment, pentru vizibilitate sporită. În plus, este disponibilă funcția care permite programarea înregistrării în buclă și detectarea mișcării, ce pot fi setate în orice moment al zilei pentru ca tu să nu ratezi niciun moment important!

Vrei să ții evidența pe telefon a tuturor mișcărilor înregistrate? Acum, funcția de detectare a mișcării este direct legată de funcția de înregistrare, mai ai  nevoie doar de un card mini-SD sau DVR pentru a salva înregistrarea.

Pentru aceia dintre noi cărora le place să aibă desfășurătorul aplicației ordonat, am adăugat opțiunea de a vedea camerele ca listă sau în grilă, pentru a le sorta după preferințe. Acum, utilizatorii aplicației Yale View pot de asemenea opta pentru notificări de dispozitiv offline, activa sau dezactiva microfonul camerei și a se loga cu adresa de e-mail.

Noua actualizare a aplicației este compatibilă cu telefoane care rulează iOS9(64-bit), Android 5.0 sau mai nou. Utilizatorii de Android care rulează versiuni de la 4.1 la 4.4 vor putea să descarce și să folosească aplicația curentă până pe 31 decembrie 2020.

Pentru mai multe informații sau suport clienți, vă rugăm să ne contactați