Linus® premiat la European Product Design Awards pentru designul său elegant și inteligent

Încuietoarea inteligentă Linus® a fost premiată la categoria produselor de interior, pentru îmbunătățirile pe care le aduce vieții cotidiene, prin funcționalitățile și designul său elegant și inteligent

European Product Design Awards atrage concurenți de pe tot globul, fiind unul dintre cele mai cunoscute premii pentru design din lume, care-și propune să răsplătească gândirea strategică și imaginația folosite la dezvoltarea unor produse deosebite, deopotrivă de către echipele de design sau designeri individuali.

Fiind o încuietoare inteligentă care își propune să ușureze viețile cotidiene ale utilizatorilor săi prin designul elegant și tehnologia de ultimă generație, Linus® a fost comparat cu alte sute de participanți internaționali de către juriul profesionist al EPDA.  Produsul a fost evaluat pe baza a numeroase criterii, inclusiv gradul de inovație, estetică, funcționalitate și factor emoțional.

Linus® a bifat toate aceste criterii, propunându-și să reimagineze securitatea locuinței, permițând utilizatorilor săi să încuie și să descuie ușa, să verifice starea acesteia, să ofere chei virtuale și să vadă cine când sosește, folosind aplicația prietenoasă cu utilizatorii Yale Access – potrivindu-se în același timp stilului deosebit și modern al locuințelor din ziua de astăzi.

Fabricat din materiale premium, finisajul său metalic periat splendid este disponibil în varianta argintie sau negru mat. Pentru a desăvârși acest design modern și minimalist, celebrul designer elvețian de produs, Yves Behar, a folosit suprafețe de tranziție fluide, margini rotunjite și finisaj texturat.

Suntem mândri de acest succes uimitor și nerăbdători de a participa la evenimentul exclusiv EPDA pentru câștigători de anul viitor. Fiind unul din câștigători, Linus® va fi prezentat în EPDA Annual Winners Book și galeria online.