Linus® câștigă două premii pentru designul său deosebit la prestigioasele Red Dot Awards

Găzduită de orașul Essen, Germania, competiția Red Dot Awards datează din anul 1955 și își propune să recunoască cel mai bun design de produs și inovație în rândul a diferite categorii de produse. La ediția din acest an, încuietoarea inteligentă Yale Linus® a fost premiată la două categorii!

Red Dot Awards sunt recunoscute la nivel internațional ca fiind unele din cele mai dorite distincții pentru calitate și design de top. După ce a concurat alături de mii de produse din peste 49 divizii diferite, Linus® a obținut premii pentru design de produs la categoriile Security System și Smart Product.

Încuietoarea inteligentă Yale Linus® a fost jurizată de 40 experți internaționale care au testat, discutat și evaluat fiecare din cele 6.500 intrări individuale, comparându-le folosind criterii precum nivelul inovației, funcționalitate, durabilitate și compatibilitate ecologică. Linus® a impresionat juriul cu designul său fluid și inteligent, cu suprafața sa rafinată, rotunjită, cu finisaj metalic mat.

Mulțumită acestui succes deosebit, Linus® va purta eticheta Red Dot Winner și va fi prezentat în anuarul Red Dot Design, disponibil la expoziții internaționale și online. Câștigarea acestor premii înseamnă de asemenea că Yale se va alătura rețelei exclusiviste Red Dot care își propune să aducă laolaltă cel mai bun desing din industrii.

Ne bucurăm pentru succesul deosebit avut de Linus® și suntem nerăbdători să participăm la gala ceremoniei Red Dot Gala Award din Essen pe 22 iunie, unde ne vom sărbători cele mai deosebite dezvoltări în materie de design de produs și inovație.