Încuietoarea inteligentă Linus® este nominalizată pentru etapa a doua a premiilor UX Design Awards

După ce a câștigat două premii distincte la prestigioasele premii Red Dot de la începutul acestui an, încuietoarea noastră inteligentă Linus® a fost recunoscută pentru calitatea designului său excepțional încă o dată, ajungând în a doua etapă a competiției.

Organizată de Centrul pentru Design Internațional din Berlin, premiile UX Design reprezintă o competiție globală al cărei scop este evidențierea produselor care oferă o experiență în utilizare excepțională utilizatorilor acestora,  îmbunătățindu-le viețile cotidiene. Selectată ca una din cele 55 de intrări de top din categoria Produs, Linus® a ajuns în faza a doua din cele 3 ale competiției, fiind recunoscută pentru designul său modern, fluid, dar și pentru funționalitate și ușurință în utilizare.

Linus® a concurat împotriva a sute de înscrieri din 34 de țări, din diferite domenii de aplicație, precum sănătate și îngrijire, mobilitate, comunicare, finanțe și tehnologie. Juriul, alcătuit din experți în design, experiența utilizatorilor și inovație, au fost desemnați să aleagă din produse, servicii, medii,  prototipuri și  concepte, viziuni orientate spre viitor care s-au înscris în competiție, înainte de a-i alege pe cei mai buni.

Ne bucurăm de succesul avut până în prezent și așteptăm cu nerabdare cea de-a treia etapă, în care juriul va selecta câștigătorii premiilor. Soluțiile nominalizate și premiate vor fi rpezentate publicului într-o expoziție online. Câștigătorii vor fi premiați într-o ceremonie virtuală care se va ține în cursul acestui an – îi  urăm succes lui Linus®!