ASSA ABLOY se alătură unui parteneriat pentru a extinde Connectivity Ecosystem

Ne-am alăturat forțele celor de la Schneider Electric, Somfy și Danfoss, pentru a furniza noi soluții pentru locuințe moderne într-o lume digitală aflată în expansiune

Connectivity Ecosystem este un parteneriat între Schneider Electric, Somfy, Danfoss și acum Grupul ASSA ABLOY, din care face parte și Yale. În calitate de marcă lider pe segmentul rezidențial în cadrul ASSA ABLOY, acest parteneriat ne va da ocazia să ne dezvoltăm produsele și să continuăm să facilităm accesul sigur și convenabil în locuințele din întreaga lume.

Având o viziune combinată de a oferi soluții simple, sigure și perfecte pentru locuințe de pe tot globul, parteneriatul își propune să livreze valoare superioară proprietarilor de locuințe, combinând expertiza pentru soluții complete care aduc conectivitatea la următorul nivel în această eră digitală în expansiune.

Pentru locatari, dezvoltatori imobiliari și manageri, acest lucru înseamnă că a avea un ecosistem pentru casă care combină acces inteligent cu caracteristici precum economia de energie, încălzirea și gestionarea jaluzelelor, a devenit o realitate.

Mulțumită interoperabilității produselor, va fi cu totul posibil pentru o încuietoare inteligentă Yale să lucreze cu alte soluții și să creeze scenarii diferite care vor simplifica viețile utilizatorilor, oferindu-le o experiență perfectă.

Ca parteneri în Connectivity Ecosystem, ne punem expertiza și datele în serviciul soluțiilor pentru a ajuta utilizatorii să se simtă mai în siguranță și mai confortabil acasă. Abordăm de asemenea puncte de contact specifice precum mânere de uși, panouri pentru cod de acces și sisteme pentru uși de intrare, care împreună cu cele mai noi încuietori inteligente Yale pot reprezenta o posibilă soluție fără atingeri.

Pentru a afla mai multe despre viziunea Connectivity Ecosystem: https://youtu.be/GrqMizFOJeI