Descoperă oferta noastră de sisteme antifurt pentru biciclete

Vă punem la dispoziție o nouă gamă de sisteme antifurt pentru biciclete care să vină în întâmpinarea necesităților dumneavoastră. În această postare vom trece în revistă gama noastră de sisteme antifurt și vă vom informa cu privire la caracteristicile produselor noastre.

Caracteristici de top

Lacăt tip U patentat (US 7.665.333 B2), tehnologie cu blocare în patru puncte combinate cu bara transversală extrem de rezistentă care asigură protecție maximă la smulgere. Lacătul cu grad de siguranță ridicat este rezistent la găurire, lovire, smulgere și spargere! Lacătele tip U sunt dotate cu dispozitiv de strângere extrem de rigid, rezistent la tăiere și lovire.

Stratul de cauciuc dublu – recent introdus – aplicat pe lacătul tip U, respectiv pe bara transversală, piedici și partea superioară a lacătului, protejează vopseaua și finisajele aplicate pe bicicletă, în timp ce învelitoarele din metal și cauciuc gros protejează împotriva loviturilor. Cablurile au învelitoare de protecție din vinil dur; acestea sunt aplicate atât pe cablul propriu-zis, cât și pe fitingurile de protecție și manșoane, pentru durabilitate și protecție de lungă durată.

Învelitoarele pentru lanț sunt ornamentate, nu sunt ecranate - pentru un aspect plăcut de lungă durată - și sunt prevăzute cu filete de tip velcro pentru a păstra astfel învelitoarele la locul lor și pentru a proteja atât stratul de vopsea cât și finisajele.

Cea mai recentă gamă de sisteme antifurt pentru biciclete pe care v-ați putea-o imagina! Știm că uneori trebuie să lăsați bicicleta în locuri slab iluminate, astfel încât sistemele noastre Combo Glow sunt dotate cu tambururi cu iluminare din spate pentru ușurința utilizării după lăsarea întunericului.

Noul manșon de etanșare manuală asigură închiderea ermetică împiedicând pătrunderea apei, a murdăriei și a pietrelor în interiorul lacătului, astfel încât nu va trebui să vă faceți prea des griji în ceea ce privește curățarea acestuia. Acest suport de fixare funcționează cu toate dimensiunile de tub de bicicletă (22mm-80mm).

Toate lacătele sunt livrate cu patru chei tăiate laser, inclusiv una micro-light.

 

Gama de sisteme antifurt pentru biciclete 

Acum, că ați aflat câte ceva despre caracteristicile de bază ale produselor din ofertă, vă prezentăm în continuare sistemele antifurt pentru biciclete pe care compania noastră le pune la dispoziție:

Gama de produse de bază:

Cablu (disponibil în două dimensiuni)

Bucla curelei necesită un cablu mai mic pentru blocări eficiente. De asemenea, este dotat cu o învelitoare din vinil dur, pentru protecția cablului. Click aici pentru detalii.

Antifurt cu cifru și cablu

Sistemul din oțel cu ceas și angrenaj combo (în curs de patentare) oferă o siguranță ridicată, cu o protecție superioară împotriva lovirii și smulgerii. De asemenea, include o combinație de 4 cifre (10.000), ceea ce înseamnă că nu există chei de pierdut sau de uitat! Include și tamburi cu iluminare din spate pentru o utilizare facilă după lăsarea întunericului. Învelitoarele pentru cabluri sunt fabricate din vinil rezistent. Click aici pentru detalii. 

Antifurt tip U de înaltă siguranță cu combinație

Sistemul din oțel cu ceas și angrenaj combo (în curs de patentare) oferă o siguranță ridicată, cu o protecție superioară împotriva lovirii și smulgerii. Include și o combinație de 4 cifre (10.000), ceea ce înseamnă că nu există chei de pierdut sau de uitat! Bara transversală este dotată cu învelitoare dublă din cauciuc. Sună bine? Click aici pentru detalii.

Gama noastră de produse Sold Secure Silver:

Sistem antifurt tip U cu cablu - grad ridicat de siguranță

Este foarte rigid, rezistent la tăiere și lovire. Constă dintr-o bară transversală cu blocare în două puncte, solidă și rezistentă, care asigură o protecție maximă la smulgere. Blocarea cu grad înalt de siguranță oferă protecție împotriva smulgerii, tragerii și găuririi. Include 4 chei de tăiere cu laser, inclusiv una micro-light. Suprafața dublă de cauciuc protejează stratul de vopsea împotriva zgârieturilor și include de asemenea un cablu din oțel de 1200 mm x 10 mm. Acest produs este încadrat de Sold Secure în clasa Silver. Click aici pentru detalii.

Sistem antifurt lacăt tip U - grad ridicat de siguranță

Este extrem de rigid, rezistent la tăiere și lovire. Constă dintr-o bară transversală cu blocare în două puncte (în curs de patentare) care asigură o protecție maximă la smulgere. Blocarea cu grad înalt de siguranță oferă protecție împotriva smulgerii, tragerii și găuririi. Include 4 chei de tăiere cu laser, inclusiv una micro-light. Suprafața dublă de cauciuc protejează stratul de vopsea împotriva zgârieturilor. Acest produs este încadrat de Sold Secure în clasa Silver. Click aici pentru detalii.

 

Gama noastră de produse Sold Secure Gold:

Sistem antifurt lacăt tip U cu cablu - grad maxim de siguranță

Este extrem de rigid, rezistent la tăiere și lovire. Constă dintr-o bară transversală cu blocare în patru puncte, solidă și rezistentă, care asigură o protecție maximă la smulgere. Blocarea cu grad înalt de siguranță oferă protecție împotriva smulgerii, tragerii și găuririi. Include 4 chei de tăiere cu laser, inclusiv una micro-light. Suprafața dublă de cauciuc protejează stratul de vopsea împotriva zgârieturilor și include de asemenea un cablu din oțel de 1200 mm x 10 mm cu înveliș rezistent din vinil pentru un plus de siguranță. Acest produs este încadrat de Sold Secure în clasa Gold.Click aici pentru detalii.

Sistem antifurt lacăt tip U - grad maxim de siguranță 

Este extrem de rigid, rezistent la tăiere și lovire. Constă dintr-o bară transversală cu blocare în patru puncte, solidă și rezistentă, care asigură o protecție maximă la smulgere. Blocarea cu grad înalt de siguranță oferă protecție împotriva smulgerii, tragerii și găuririi. Include 4 chei de tăiere cu laser, inclusiv una micro-light. Suprafața dublă de cauciuc protejează stratul de vopsea împotriva zgârieturilor. Acest produs este încadrat de Sold Secure în clasa Gold. Click aici pentru detalii.

Antifurt lanț și lacăt

Acesta este un lanț din oțel călit, hexagonal, ranforsat cu titaniu de 10mm care asigură protecția împotriva tuturor formelor de atac! Constă dintr-o bară transversală cu blocare în patru puncte, solidă și rezistentă, care asigură un grad maxim de protecție. Blocarea cu grad înalt de siguranță oferă protecție împotriva spargerii, smulgerii, lovirii și găuririi. Include 4 chei de tăiere cu laser, inclusiv una cu micro-light. Acest produs este încadrat de Sold Secure în clasa Gold. Click aici pentru detalii.

 

Părerea ta:

Îți mulțumim că ai vizitat site-ul nostru. Ce sistem antifurt crezi că ți se potrivește cel mai bine? Împărtășește-ne părerea ta aici, postează un comentariu pe pagina noastră de Facebook sau etichetează-ne pe Instagram!    

Citește mai mult:

Dacă ți-a plăcut postarea, te invităm să citești și: