Cine are cheile locuinței dumneavoastră?

Fie că sunteți proprietar sau chiriaș, există un număr mare de persoane care ar putea avea cheia locuinței dumneavoastră.

Puteți răspunde la întrebare?

Credeți că răspunsul este simplu, dar poate să nu fie așa. În viața de zi cu zi suntem cu toții foarte ocupați și, de-a lungul anilor, din foarte multe motive, este posibil să fi dat cheile unui număr mare de persoane, de la decorator la bona copilului – pentru ca aceste persoane să poată intra în casa noastră atunci când nu suntem acasă.

Există, de asemenea, posibilitatea să fi lăsat o cheie în „ascunzătoarea secretă” și să fi spus mai multor persoane că este ascunsă în acel loc. Iar dacă aveți copii știți că au nevoie de o cheie a lor pe care o lasă cine știe pe unde sau o dau unui prieten ori chiar unui iubit. Vă imaginați câte persoane au intrat în posesia cheilor dvs. de-a lungul timpului si pot intra oricând, mai ales dacă nu ați mai schimbat încuietorile de mulți ani? 

Nu vrem neapărat să sugerăm faptul că toți aceștia reprezintă o amenințare la adresa siguranței locuinței dvs., dar a nu deține controlul asupra celor care au acces în locuința dvs. reprezintă un motiv serios de îngrijorare, iar în anumite cazuri poate duce chiar la anularea poliței de asigurare a locuinței.

V-ați mutat la casă nouă în calitate de proprietar sau chiriaș

Cel mai grav este că în momentul în care vă mutați la casă nouă nu știți de fapt cine are cheile noii dvs. locuințe! Suntem cu toții de bună-credință atunci când dăm cheile locuinței noastre cuiva, dar puteți afirma că aveți încredere în cei cărora fostul proprietar sau chiriaș le-au încredințat cheile din moment ce nu cunoașteți acele persoane? Iar aceste persoane pe care nici măcar nu le cunoașteți pot intra oricând în casa dvs., zi și noapte!

Dacă sunteți proprietar

Protejarea proprietății constituie o permanentă prioritate, dar o chestiune chiar mai importantă apare atunci când se mută chiriașii, respectiv cine are cheile. Chiar dacă v-ați despărțit de chiriașii pe care i-ați avut în termeni amiabili, poate că nu v-au înapoiat chiar toate cheile. Este posibil ca aceștia să fi dat o dublură a cheii partenerului de viață sau poate unei rude, cum ar fi părinților care vin regulat în vizită. Pericolul este evident mai ales atunci când chiriașul este nemulțumit de ceva – poate intra pe proprietatea dvs. la orice oră.

Soluția este simplă: a venit timpul să preluați controlul!

O soluție simplă și ieftină e să schimbați cilindrul de la ușa de la intrare. Nu e nici complicat, nu costă mult și nici nu trebuie să apelați la un lăcătuș. Aveți nevoie doar de o șurubelniță iar treaba va fi gata în câteva minute!

Nu uitați: nu toți cilindri sunt la fel!

Cilindrul din componeța încuietorii reprezintă unul dintre cele mai importante elemente de siguranță care vă protejează locuința și de aceea merită să cumpărați un produs de cea mai bună calitate. Aveți nevoie de un cilindru care să îi oprească pe spărgători, aceștia din urmă fiind tot mai hotărâți și mai sofisticați în treaba pe care o fac. Cilindri marca Yale sunt de cea mai bună calitate și se află în permanent proces de îmbunătățire. Aflați mai multe despre gama noastră de cilindri aici

Produsele marca Yale

Din 1843, Yale se află în fruntea producătorilor de sisteme de siguranță. Ne bucurăm de încredere la nivel global, punând la dispoziția clienților noștri sisteme de închidere de orice fel, model și având varii funcționalități în peste 125 de țări în întreaga lume. Una dintre cele mai vechi mărci internaționale, Yale se numără printre cele mai cunoscute și mai respectate nume din industria sistemelor de închidere, cu milioane de încuietori utilizate în întreaga lume. Concepute pentru a proteja lucrurile care contează cel mai mult pentru dvs., puteți avea încredere în produsle marca Yale: acestea vă oferă siguranță și liniște.

Părerea dvs.:

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru. Ce părere aveți? Împărtășiți-ne propriile păreri, postați un comentariu pe pagina noastra de Facebook sau etichetați-ne pe Instagram


Citiți mai mult:

Dacă v-a plăcut postarea, vă invităm să citiți și: