Yale schimbă livrările la domiciliu

Yale schimbă modul tradițional de desfășurare a livrărilor și serviciilor la domiciliu cu un sistem sigur de monitorizare.

Yale deschide ușa clienților care vor să acceseze lumea închirierilor pe termen scurt și serviciilor livrate la domiciliu precum cumpărăturile sau curățenia. Acesta este un proiect la care Yale a lucrat mult pentru a-l face disponibil clienților care solicită din ce în ce mai des cumpărături și servicii furnizate de companii online. 

Pe măsură ce obiceiurile de consum se schimbă semnificativ către un model online, ultimul obstacol ar fi comoditatea și siguranța livrării. În UK, Yale a încheiat un parteneriat cu unul din cel mai mai retailer locali, John Lewis, într-un program pilot de succes pentru livrări la domiciliu

Serviciul folosește tehnologia încuietorilor inteligente Yale pentru a permite clienților să ofere acces curierului în casa lor. Un cod temporar de acces pentru deschiderea încuietorii ușii este trimis prin aplicația Waitrose & Partners “While You’re Away” către dispozitivul curierului chiar înainte de ora programată a livrării și șters imediat ce aceasta a fost efectuată.

Serviciile de livrare la domiciliu au potențialul de a elimina una din cele mai mari provocări cu care se confruntă cei care fac cumpărături online: colete nelivrate din motive precum destinatarul nu a fost găsit acasă sau locații pentru pick-up greu accesibile, ambele fiind neplăceri de care nu avem nevoie în programul nostru deja încărcat cu timp liber limitat foarte prețios. 

Programe asemănătoare au fost testate de Walmart și Amazon în SUA, totuși, având în vedere că Yale este expert în tehnologia incuietorilor și securitate inteligentă conectată pentru locuință, este posibil ca aceste parteneriate să se extindă rapid și în alte zone. 

Yale crede că în viitorul apropiat cumpărăturile online vor crește în popularite datorită acestui tip de parteneriate de livrări in-home, existând în același  timp potențial major și pentru companiile de curățenie sau îngrijire la domiciliu sau mentenanță să-și extindă serviciile folosind un astfel de parteneriat.

Află mai multe despre gama Yale Smart Living pe site-ul nostru, despre încuietori digitale inteligente Yale și ENTR.