Conectat și sub control

A venit timpul să controlezi securitatea locuinței tale direct de pe smartphone. Faci deja cumpărături online de pe telefonul mobil, îți gestionezi contul bancar prin online banking, cumperi bilete de avion din aplicația mobilă sau faci rezervări la restaurantul preferat.

Creșterea încrederii în dispozitivele mobile stimulează dezvoltarea soluțiilor mobile pentru siguranța locuinței. Yale prezintă un ecosistem conectat pentru siguranță 

Pe măsură ce consumatorii devin din ce mai conectați cu dispozitivele mobile, unele tehnologii pot fi mai ușor de integrat și acceptat de aceștia, oferindu-le un grad neașteptat de satisfacție.

Yale s-a concentrat pe dezvoltarea unei game de produse care funcționează atât ca soluții independente, cât și integrate într-un sistem de securitate inteligent pentru locuință sau smart home.

Pe măsură ce consumatorii continuă să adopte tehnologii bazate pe aplicații mobile, având încredere în acestea pentru a desfășura acțiuni precum: rezervare zboruri avion, asigurări, consultații medicale online, adoptarea unei tehnologii pentru siguranța locuinței controlată cu smartphone-ul reprezintă o evoluție firească.

În trecut, încuietoarea, alarma și sistemul CCTV funcționau separat. Astăzi, acestea au fost integrate într-un sistem conectat la un singur punct de control pe un dispozitiv mobil.

Piața produselor smart home este în plină dezvoltare, cercetarea desfășurată de Yale a arătat că 61% din locuințe au cel puțin un astfel de dispozitiv instalat. Oamenii spun că își doresc dispozitive care să-i ajute să economisească bani și să sporească siguranța casei.

Din ce în ce mai mulți consumatori văd smartphone-ul ca pe o telecomandă pentru locuința lor, 46% din aceștia spunând că își văd casa în viitor ca fiind controlată de pe dispozitiv mobil.

Combinând încuietorile inteligente, camerele IP pentru exterior sau interior și alarmele inteligente, consumatorii își pot personaliza ecosistemul de securitate a locuinței conform nevoilor lor.

Odată ce oamenii își transferă sistemul de siguranță al casei pe mobil și văd gradul sporit de control pe care îl oferă această experiență, se vor întreba cum au trăit fără acesta până în prezent.

Află mai multe despre gama Yale Smart Living pe site-ul nostru, despre încuietori digitale inteligente Yale și ENTR.