Chiriașii preferă o locuință “smart”

Încuietorile inteligente de la Yale îți țin casa în siguranță cât timp o închiriezi.

Pe perioada verii, numărul locuințelor închiriate turiștilor crește, iar odată cu acesta crește și necesitatea asigurării siguranței proprietății, oferind în același timp o experiență plăcută oaspeților pentru a primi apoi evaluări pozitive și încuraja rezervări viitoare.

Predarea cheilor către chiriași, personalului care asigură curatenia sau către instalatori poate reprezenta o provocare și un factor de stres. Yale recomandă proprietarilor de case date spre închiriere să folosească încuietori inteligente pentru a simplifica acest proces, asigurând în același timp un grad ridicat de siguranță.

Din ce în ce mai multe proprietăți personale sunt închiriate turiștilor și nu numai, mulțumită creșterii popularității serviciilor de închiriere precum Airbnb, Booking sau altele similare, iar odată cu acest fenomen crește și nevoia de a spori gradul de siguranță al acestor locuințe.

Un studiu făcut de Yale a scos la iveală faptul că aproximativ 70% din oameni ar fi dispuși să investească într-o încuietoare inteligentă dacă le-ar ușura gestionarea cheilor proprietăților  pe care le închiriază. Griji precum chei pierdute, chei copiate sau blocarea cilindrului sunt eliminate odată cu folosirea unei încuietori inteligente. Experiența oaspeților este semnificativ îmbunătățită, sunt eliminate întârzierile la predarea cheilor, la sosire sau plecare. Pentru proprietar costurile sunt reduse iar timp prețios este economisit, nemaifiind nevoie ca acesta să fie prezent fizic la predarea cheilor.

Conform Airbnb1, peste 1 milion de proprietăți noi au fost adăugate pe platforma lor de închirieri între Iulie 2018 și Mai 2019, având în total peste 6 milioane de proprietăți disponibile în toată lumea, devenind din ce în ce mai clară scara largă la care oamenii preferă proprietățile personale de închiriat în detrimentul cazării tradiționale la hotel.

Am descoperit că experiența închirierii este îmbunătățită semnificativ atât pentru proprietar cât și pentru chiriași atunci când sunt folosite produse inteligente pentru securitatea locuinței, ambele părți bucurându-se de mai multă libertate știind că sunt în siguranță. 

O experiență pozitivă în piața închirierii de proprietăți este foarte importantă, având în vedere că majoritatea deciziilor de închiriere se iau pe bază de evaluări și recomandări. În acest sens, o gamă de produse inteligente pentru siguranța locuinței se dovedește a fi un avantaj pentru proprietary. Combinând câteva astfel de produse ei pot asigura siguranța proprietății conform nevoilor lor. De exemplu, alarma Yale poate fi armată sau dezamarta parțial și de la distanță direct de pe mobil, de oriunde din lume.

Produsele din gama Yale Smart Living reprezintă soluția perfectă pentru oricine își deschide proprietatea turiștilor sau chiriașilor, sistemul de securitate conectat fiind ușor de controlat de la distanță prin smartphone.

Poți să oferi acces chiriașilor, personalului de curățenie sau întreținere, de oriunde te-ai afla în lume, poți controla alarma, deschide sau închide ușa, o soluție completă pentru liniștea ta sufletească.

Află mai multe despre gama Yale Smart Living pe site-ul nostru, despre încuietori digitale inteligente Yale și ENTR.