Descuiați-vă locuința cu o încuietoare inteligentă de ușă Yale

În casa viitorului, o locuință inteligentă se va deschide cu o ușă inteligentă. 55% din proprietarii de locuințe doresc posibilitatea de a-și controla de la distanță securitatea la domiciliu și asta înseamnă că zilele în care vă faceți griji că ați uitat cheile s-au terminat.

Am trecut toți prin aceasta, atunci când aveați mâinile ocupate venind de la muncă și v-ați chinuit să deschideți ușa? Sau poate ați vrut să vă lăsați familia, prietenii sau vizitatorii dvs. să intre, dacă au sosit înainte de a ajunge dvs. acasă.

Toate acestea se pot realiza cu sistemul ENTR® Smart Door Lock de la Yale. Folosind cea mai recentă tehnologie, ENTRâ oferă o soluție completă fără chei pentru a vă oferi liniște asupra securității domiciliului dvs.

Kate Clark, Managing Director pentru Yale EMEA, a spus: “Yale este renumit pentru experiența sa în soluțiile de închidere și folosim cea mai recentă tehnologie pentru a vă menține casa în siguranță.”

“Încuietoarea ENTR® oferă confort, securitate și control și este ușor de instalat. Fără a avea nevoie de găuri sau cabluri, este un produs de siguranță ideal pentru cumpărătorii care doresc să facă primii pași către o casă inteligentă.”

Cu ajutorul unei încuietori inteligente de la Yale, aveți opțiunea de a utiliza un cod PIN, cititor de amprentă digitală, telecomandă breloc sau chiar un smartphone pentru a vă descuia ușa.

Pentru mai multe detalii contactati-ne!

Smart Living- Soluția inteligentă pentru a-ți proteja casa!

 

Despre Yale

Yale, una dintre cele mai vechi mărci internaționale din lume, este cel mai cunoscut nume din industria lacătelor. O afacere de familie a început în America, Linus Yale Jr. a experimentat cu un lacăt bazat pe un mecanism folosit pentru prima dată de către vechii egipteni cu peste 4000 de ani în urmă. Acesta a fost modul prin care a reușit să inventeze mecanismul cunoscut de pivotare cu știft, care este încă utilizat în prezent în industria de securitate.

La începutul secolului XX, compania s-a extins în întreaga lume și a angajat peste 12.000 de persoane. În august 2000, Yale a fost achiziționat de grupul ASSA ABLOY

 

Despre ASSA ABLOY

ASSA ABLOY este liderul mondial în soluțiile de deschidere a ușilor, dedicate satisfacerii nevoilor utilizatorilor finali pentru securitate, siguranță și comoditate. De la înființarea sa în 1994, ASSA ABLOY a crescut de la o companie regională la un grup internațional cu aproximativ 47.000 de angajați, operațiuni în peste 70 de țări și vânzări de aproape 71 miliarde SEK. În segmentul de securitate electromecanică cu o creștere foarte rapidă, Grupul are o poziție de lider în domenii precum controlul accesului, tehnologia de identificare, automatizarea accesului și securitatea hotelurilor.