Note juridice

/Local/localmaster/Menu/cliffs_524x224.jpg

Textul de fata reprezinta politica generala de confidentialitate si notele juridice cu privire la site-ul grupului ASSA ABLOY. Site-ul ASSA ABLOY are drept scop prezentarea unor informatii de ordin general in format online. Accesarea acestui site, implica acceptul explicit cu privire la termenii si conditiile de utilizare precum si respectarea normelor juridice si a politicilor de confidentialitate. Ne rezervam dreptul de a schimba, actualiza sau intrerupe in orice moment continutul sau caracteristicile site-ului, inclusiv pe cele legate de confidentialitate sau termenii si conditiile de utilizare. Aceste modificari au caracter imediat si vor fi respectate ca atare.

“Continutul”(se va face referire la acest aspect cu majuscula) acestui site, inclusiv dar nu limitat la text, grafica, imagini, marci inregistrate, brand-uri, logo-uri si software sunt protejate prin drepturi si legi de proprietate intelectuala.
Drepturile la Continut nu pot fi insusite de dumneavoastra sau orice alt utilizator al site-ului, ele sunt in mod exclusiv detinute de grupul ASSA ABLOY si/sau terte parti colaboratoare cu drept de proprietate asupra materialelor postate.  
Toate marcile comerciale, marcile de servicii, produsele si logo-urile amintite pe acest site sunt marci inregistrate ale ASSA ABLOY sau tertelor parti care au incredintat licentele marcilor lor catre ASSA ABLOY sau uneia dintre companiile sale afiliate, si sunt protejate de drepturile si legile de proprietate intelectuala in vigoare.
Sunteti autorizat sa vizualizati, trimiteti prin e-mail, sa descarcati sau printati copii ale Continutului, dar numai in scopuri personale si non-comerciale. Utilizarea neautorizata a Continutului poate incalca copyright-ul, marcile inregistrate si/sau alte legi si drepturi de proprietate. Oricand trimiteti prin e-mail, descarcati sau printati copii ale Continutului sau parti din acesta, sunteti obligat sa faceti referire la toate elementele de copyright si/sau alte note juridice ale Continutului, inclusiv notele de copyright mentionate in subsolul paginii.
Continutul nu va fi reprodus, transcris, stocat in memoria vreunui sistem, tradus intr-o alta limba naturala sau limbaj informatic, re-transmis in vreo forma sau prin orice mijloace (fie electronice, mecanice, fotografice, inregistrate sau altele), recomercializat sau redistribuit fara acordul scris in prealabil al ASSA ABLOY. Nu aveti dreptul de a comercializa, modifica, reproduce, afisa, distribui sau utiliza Continutul in mod public sau in scopuri comerciale. Este interzisa folosirea “framing-ului” sau a oricaror alte tehnici pentru a include un logo, o marca sau orice informatie proprie ASSA ABLOY, iar prin prezenta, va exprimati acordul in a nu copia vreo portiune a acestui site intr-un server, fara acordul expres in scris al ASSA ABLOY.
Utilizarea Continutului pe orice alt site sau in orice retea informatica oricare ar fi scopul acestora este strict interzisa, desi ASSA ABLOY acorda dreptul ne-exclusiv, limitat si revocabil de a crea un link catre pagina principala sau o pagina interna a acestui site, atat timp cat pe site-ul care creaza acest link nu se fac mentiuni false, care induc in eroare, defaimatoare, ofensatoare sau malitioase despre ASSA ABLOY, afiliatii sau colaboratorii sai sau alte marci si elemente grafice ASSA ABLOY ca parte a acelui link fara acordul expres in scris al ASSA ABLOY. In eventualitatea in care ASSA ABLOY revoca aceste drepturi, veti fi de acord sa inlaturati si scoateti din circulatie oricare si in totalitate, linkurile catre acest site imediat.
Folosirea Continutului in orice mod care nu este explicit permis prin acesti termeni si conditii, poate fi considerata drept incalcare a copyright-ului, marcilor inregistrate si/sau drepturilor de proprietate intelectuala. In acest caz, ASSA ABLOY isi rezerva dreptul de a va revoca autorizatia de utilizare a site-ului si va fi indreptatita sa solicite automat retragerea oricaror copii fie integrale fie parti din Continut.
Toate drepturile ne-explicite din acesti termeni si conditii sunt rezervate.

LIMITAREA RASPUNDERII
ASSA ABLOY SE FACE INDEPENDENTA DE ORICE RESPONSABILITATE PENTRU EVENTUALELE PREJUDICII SURVENITE IN URMA UTILIZARII ACESTUI SITE SAU PARTILOR COMPONENTE ALE ACESTUIA. ASADAR, UTILIZAREA INFORMATIILOR DE PE SITE SE FACE STRICT PE PROPRIA RASPUNDERE.
ASSA ABLOY OFERA ACEST SITE SI CONTINUTUL AFERENT ACESTUIA CA ATARE, FARA A OFERI VREO FORMA DE GARANTIE EXPRES, IMPLICITA SAU STATUTARA. PRIN PREZENTA, IN DEPLINATATEA LIBERTATILOR GARANTATE DE LEGE, ASSA ABLOY IN MOD EXPRES SI SPECIFIC NU VA FI FACUTA RASPUNZATOARE PENTRU NICI UN FEL DE DAUNE, DIRECTE SAU INDIRECTE, STATUTARE SAU DE ORICE ALTA FORMA, COMERCIALE SAU NON-COMERCIALE, REZULTATE DIN ACCESAREA SITE-ULUI SI INFORMATIILOR CONTINUTE IN ACESTA. ASSA ABLOY NU GARANTEAZA ACURATETEA, SIGURANTA, PLENITUDINEA, CONTINUITATEA SAU ACTUALITATEA INFORMATIILOR OFERITE SAU CIRCULATE PE ACEST SITE. VA FACETI IN TOTALITATE RESPONSABIL DE ASIGURAREA MASURILOR DE PRECAUTIE IN CEEA CE PRIVESTE DESCARCAREA CONTINUTULUI, RESPECTIV FAPTUL CA ACESTA NU CONTINE VIRUSI SAU ALTE CODURI DAUNATOARE CARE POT DUCE LA CONTAMINARE SAU DISTRUGERE.

In nici un caz ASSA ABLOY, alta persoana sau companie asociata grupului ASSA ABLOY nu se vor face raspunzatoare pentru orice pierderi directe sau indirecte sau daune rezultate din sau in legatura cu accesul dumneavoastra, utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site sau faptul de a va fi bazat pe oricare din informatiile oferite pe site. Aceasta limitare se aplica tuturor pierderilor si daunelor de orice fel directe sau indirecte, generale, special, incidente, subsecvente sau altele incluzand fara limitare pierderi de date, venituri sau profituri. Aceasta limitare de responsabilitate se aplica indiferent daca presupusa raspundere se bazeaza pe contract, neglijenta, prejudiciu, raspundere delictuala sau orice alta baza legala.


LINK-URI CATRE ALTE SITE-URI; RECLAME 
Acest site poate contine link-uri catre website-uri terte. Aceste link-uri sunt furnizate numai pentru referinta si comoditate si nu implica nici o aprobare de catre ASSA ABLOY in ceea ce priveste continutul acestora. ASSA ABLOY nu revizuieste, controleaza sau administreaza aceste site-uri si nu este responsabila pentru continutul acestora; in acelasi timp nu ofera vreo forma de garantie expres referitoare la continutul, acuratetea sau legitimitatea materialelor acestor terte website-uri.
Accesati si utilizati aceste site-uri exclusiv pe propria raspundere. Utilizarea acestor terte website-uri implica de la sine respectarea termenilor si conditiilor de utilizare aferente mai sus-numitelor precum si a politicilor de confidentialitate a acestora.
In eventualitatea in care conducerea site-ului alege o politica prietenoasa fata de reclame din partea website-urilor terte, aceste reclame ar putea contine link-uri catre alte pagini. Daca nu se prevede altfel in mod explicit, site-ul nu aproba orice produs sau reprezentare cu privire la continut, acuratete sau legitimitatea materialelor continute in, sau legate de site-uri terte via reclame de pe acest site.

Politica de confidentialitate