Note juridice

/Local/localmaster/Menu/cliffs_524x224.jpg

Textul de fata reprezinta politica generala de confidentialitate si notele juridice cu privire la site-ul grupului ASSA ABLOY. Site-ul ASSA ABLOY are drept scop prezentarea unor informatii de ordin general in format online. Accesarea acestui site, implica acceptul explicit cu privire la termenii si conditiile de utilizare precum si respectarea normelor juridice si a politicilor de confidentialitate. Ne rezervam dreptul de a schimba, actualiza sau intrerupe in orice moment continutul sau caracteristicile site-ului, inclusiv pe cele legate de confidentialitate sau termenii si conditiile de utilizare. Aceste modificari au caracter imediat si vor fi respectate ca atare.

“Continutul”(se va face referire la acest aspect cu majuscula) acestui site, inclusiv dar nu limitat la text, grafica, imagini, marci inregistrate, brand-uri, logo-uri si software sunt protejate prin drepturi si legi de proprietate intelectuala.
Drepturile la Continut nu pot fi insusite de dumneavoastra sau orice alt utilizator al site-ului, ele sunt in mod exclusiv detinute de grupul ASSA ABLOY si/sau terte parti colaboratoare cu drept de proprietate asupra materialelor postate.  
Toate marcile comerciale, marcile de servicii, produsele si logo-urile amintite pe acest site sunt marci inregistrate ale ASSA ABLOY sau tertelor parti care au incredintat licentele marcilor lor catre ASSA ABLOY sau uneia dintre companiile sale afiliate, si sunt protejate de drepturile si legile de proprietate intelectuala in vigoare.
Sunteti autorizat sa vizualizati, trimiteti prin e-mail, sa descarcati sau printati copii ale Continutului, dar numai in scopuri personale si non-comerciale. Utilizarea neautorizata a Continutului poate incalca copyright-ul, marcile inregistrate si/sau alte legi si drepturi de proprietate. Oricand trimiteti prin e-mail, descarcati sau printati copii ale Continutului sau parti din acesta, sunteti obligat sa faceti referire la toate elementele de copyright si/sau alte note juridice ale Continutului, inclusiv notele de copyright mentionate in subsolul paginii.
Continutul nu va fi reprodus, transcris, stocat in memoria vreunui sistem, tradus intr-o alta limba naturala sau limbaj informatic, re-transmis in vreo forma sau prin orice mijloace (fie electronice, mecanice, fotografice, inregistrate sau altele), recomercializat sau redistribuit fara acordul scris in prealabil al ASSA ABLOY. Nu aveti dreptul de a comercializa, modifica, reproduce, afisa, distribui sau utiliza Continutul in mod public sau in scopuri comerciale. Este interzisa folosirea “framing-ului” sau a oricaror alte tehnici pentru a include un logo, o marca sau orice informatie proprie ASSA ABLOY, iar prin prezenta, va exprimati acordul in a nu copia vreo portiune a acestui site intr-un server, fara acordul expres in scris al ASSA ABLOY.
Utilizarea Continutului pe orice alt site sau in orice retea informatica oricare ar fi scopul acestora este strict interzisa, desi ASSA ABLOY acorda dreptul ne-exclusiv, limitat si revocabil de a crea un link catre pagina principala sau o pagina interna a acestui site, atat timp cat pe site-ul care creaza acest link nu se fac mentiuni false, care induc in eroare, defaimatoare, ofensatoare sau malitioase despre ASSA ABLOY, afiliatii sau colaboratorii sai sau alte marci si elemente grafice ASSA ABLOY ca parte a acelui link fara acordul expres in scris al ASSA ABLOY. In eventualitatea in care ASSA ABLOY revoca aceste drepturi, veti fi de acord sa inlaturati si scoateti din circulatie oricare si in totalitate, linkurile catre acest site imediat.
Folosirea Continutului in orice mod care nu este explicit permis prin acesti termeni si conditii, poate fi considerata drept incalcare a copyright-ului, marcilor inregistrate si/sau drepturilor de proprietate intelectuala. In acest caz, ASSA ABLOY isi rezerva dreptul de a va revoca autorizatia de utilizare a site-ului si va fi indreptatita sa solicite automat retragerea oricaror copii fie integrale fie parti din Continut.
Toate drepturile ne-explicite din acesti termeni si conditii sunt rezervate.

LIMITAREA RASPUNDERII
ASSA ABLOY SE FACE INDEPENDENTA DE ORICE RESPONSABILITATE PENTRU EVENTUALELE PREJUDICII SURVENITE IN URMA UTILIZARII ACESTUI SITE SAU PARTILOR COMPONENTE ALE ACESTUIA. ASADAR, UTILIZAREA INFORMATIILOR DE PE SITE SE FACE STRICT PE PROPRIA RASPUNDERE.
ASSA ABLOY OFERA ACEST SITE SI CONTINUTUL AFERENT ACESTUIA CA ATARE, FARA A OFERI VREO FORMA DE GARANTIE EXPRES, IMPLICITA SAU STATUTARA. PRIN PREZENTA, IN DEPLINATATEA LIBERTATILOR GARANTATE DE LEGE, ASSA ABLOY IN MOD EXPRES SI SPECIFIC NU VA FI FACUTA RASPUNZATOARE PENTRU NICI UN FEL DE DAUNE, DIRECTE SAU INDIRECTE, STATUTARE SAU DE ORICE ALTA FORMA, COMERCIALE SAU NON-COMERCIALE, REZULTATE DIN ACCESAREA SITE-ULUI SI INFORMATIILOR CONTINUTE IN ACESTA. ASSA ABLOY NU GARANTEAZA ACURATETEA, SIGURANTA, PLENITUDINEA, CONTINUITATEA SAU ACTUALITATEA INFORMATIILOR OFERITE SAU CIRCULATE PE ACEST SITE. VA FACETI IN TOTALITATE RESPONSABIL DE ASIGURAREA MASURILOR DE PRECAUTIE IN CEEA CE PRIVESTE DESCARCAREA CONTINUTULUI, RESPECTIV FAPTUL CA ACESTA NU CONTINE VIRUSI SAU ALTE CODURI DAUNATOARE CARE POT DUCE LA CONTAMINARE SAU DISTRUGERE.

In nici un caz ASSA ABLOY, alta persoana sau companie asociata grupului ASSA ABLOY nu se vor face raspunzatoare pentru orice pierderi directe sau indirecte sau daune rezultate din sau in legatura cu accesul dumneavoastra, utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site sau faptul de a va fi bazat pe oricare din informatiile oferite pe site. Aceasta limitare se aplica tuturor pierderilor si daunelor de orice fel directe sau indirecte, generale, special, incidente, subsecvente sau altele incluzand fara limitare pierderi de date, venituri sau profituri. Aceasta limitare de responsabilitate se aplica indiferent daca presupusa raspundere se bazeaza pe contract, neglijenta, prejudiciu, raspundere delictuala sau orice alta baza legala.


LINK-URI CATRE ALTE SITE-URI; RECLAME 
Acest site poate contine link-uri catre website-uri terte. Aceste link-uri sunt furnizate numai pentru referinta si comoditate si nu implica nici o aprobare de catre ASSA ABLOY in ceea ce priveste continutul acestora. ASSA ABLOY nu revizuieste, controleaza sau administreaza aceste site-uri si nu este responsabila pentru continutul acestora; in acelasi timp nu ofera vreo forma de garantie expres referitoare la continutul, acuratetea sau legitimitatea materialelor acestor terte website-uri.
Accesati si utilizati aceste site-uri exclusiv pe propria raspundere. Utilizarea acestor terte website-uri implica de la sine respectarea termenilor si conditiilor de utilizare aferente mai sus-numitelor precum si a politicilor de confidentialitate a acestora.
In eventualitatea in care conducerea site-ului alege o politica prietenoasa fata de reclame din partea website-urilor terte, aceste reclame ar putea contine link-uri catre alte pagini. Daca nu se prevede altfel in mod explicit, site-ul nu aproba orice produs sau reprezentare cu privire la continut, acuratete sau legitimitatea materialelor continute in, sau legate de site-uri terte via reclame de pe acest site.

Politica de confidentialitate si note legate de cookie-uri


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
ASSA ABLOY ia toate masurile de siguranta pentru a va asigura securitatea datelor personale. Aceasta politica de confidentialitate descrie modul in care ASSA ABLOY administreaza si utilizeaza datele personale obtinute la contactul dumneavoastra cu acest site si modul in care ne puteti contacta daca aveti nelamurii in legatura cu felul in care manipulam datele cu caracter personal.
ASSA ABLOY colecteaza si stocheaza informatii (precum nume, adresa, e-mail si numar de telefon) pe care le oferiti in vederea obtinerii de date din partea noastra. Aceste date permit ASSA ABLOY satisfacerea fluxului de informatii solicitat de dumneavoastra.
Deasemeni ASSA ABLOY colecteaza si stocheaza datele oferite de dumneavoastra a) in calitate de utilizator al unui cont pe site si/sau b) in relatie cu intrebarile dumneavoastra despre/achizitionarea de produse de pe site-ul nostru(in cazurile in care aceste caracteristici sunt disponibile). Astfel de date pot include adrese de contact si/sau livrare, precum si detalii legate de plati online pentru produsele dorite.
Additional fata de utilizarile mai sus mentionate, mai putem folosi date personale in scopul imbunatatirii acestui site, pentru inregistrarea datelor noastre cu caracter intern, pentru analize statistice, si(unde este aplicabil) pentru a va onora comenzile de produse si/sau pentru a va contacta in legatura cu vanzari/achizitii, sau ca parte integranta din relatiile noastre cu clientii.

In aceste scopuri, informatiile cu caracter personal ar putea fi vehiculate in interiorul grupului ASSA ABLOY, in tarile in care se practica o acoperire globala (acestea pot fi in afara zonei de economie europene).
Datele cu caracter personal colectate sunt destinate in mod exclusiv utilizarii in cadrul grupului ASSA ABLOY, cu exceptia cazurilor in care:
• Ni se cere acest lucru prin lege;
• Exista un potential comparator al grupului, sau uneia sau mai multe companii din cadrul grupului;
• Prestatorilor de servicii care lucreaza in colaborare cu ASSA ABLOY dar numai in masura in care acest lucru le este necesar si faciliteaza onorarea serviciilor stabilite contractual
ASSA ABLOY  va indeplini toate masurile de precautie pentru a proteja toate informatiile cu caracter personala atunci cand sau daca ele sunt transferate unor terte-parti, sau daca sunt vehiculate unor alte tari, in conformitate cu legile de protective ale datelor cu caracter personal.
Puteti solicita in orice moment ca informatiile despre dumneavoastra sa fie modificate sau sterse. Deasemeni aveti dreptul de a solicita anual, gratuit, un exemplar ce cuprinde informatiile dumneavoastra cu caracter personal din baza noastra de date. Toate solicitarile de acest fel se vor face in scris la adresa postala ASSA ABLOY AB, P.O Box 70340, SE-107 23 Stockholm, Suedia, cu mentiunea “Atentie: catre responsabilii cu date cu caracter personal din cadrul grupului ASSA ABLOY”.


COOKIE-URI

Un “cookie” este un fisier de mici dimensiuni care va fi stocat in computerul dumneavoastra. Aceste cookie-uri sunt folosite strict din motive tehnice pentru a facilita accesul si folosirea paginii web in cauza. Exista doua tipuri de cookie-uri. Unul presupune salvarea unui fisier permanent in PC-ul dumneavoastra. Acesta poate fi apoi folosit pentru a personaliza o pagina web conform optiunilor si intereselor utilizatorului. Celalalt tip de cookie se numeste “cookie de sesiune”. In timp ce vizitati un site, cookie-urile de sesiune sunt transferate intre calculatorul dumneavoastra si serverul la care sunteti conectat in vederea accesarii informatiilor. Cookie-urile de sesiune dispar in momentul in care inchideti browserul web. Pentru mai multe informatii cu privire la cookie-uri va rugam accesati www.allaboutcookies.org
Cookie-urile pe care le folosesc ASSA ABLOY de regula sunt(durata de stocare a cookie-urilor este specificata in paranteza, dupa numele fiecarui cookie):
• “ASPXROLES” (sesiune) – Acest cookie se foloseste pentru a stoca “roluri” pentru utilizatorii logati. Poate fi folosit numai pe site-uri ce solicita un cont real creat de catre utilizator si protejat cu parola(altfel spus, autentificare cu credentiale).
• “ASPXAUTH” (sesiune) – Acest cookie se foloseste pentru a determina daca un utilizator este sau nu logat, si se “instaleaza” numai dupa ce utilizatorul intradevar s-a logat. Deasemeni, poate fi folosit doar pe site-uri ce necesita autentificare cu credentiale.
•  “EPiServerLogin” (sesiune) – Folosit pentru a determina statusul userului logat. Se foloseste pentru a urmari cu acuratete ce user este logat. Poate fi folosit doar pe site-uri ce necesita autentificare cu credentiale.
• “backgroundImageIndex” (sesiune) – Folosit pentru ca referintele de pe pagina propriu-zisa de start sa porneasca slideshow-ul de la inceput.
• “ASP.NET_SessionId” (sesiune) – ASP.NET foloseste acest cookie pentru a identifica cerintele specifice unei sesiuni. Acest cookie face posibila “retinerea” si capacitatea de diferentiere a utilizatorilor in sistem. Poate fi folosit doar pe site-uri ce necesita autentificare cu credentiale.
• “accountIndex” (1 an) – Folosit pentru a putea urmari un cont active. Poate fi folosit doar pe site-uri care poseda interfata de magazine online.
Aditional, permitem anumitor terte parti setarea si accesul la alte cookie-uri . Acestea sunt dupa cum urmeaza:

 

Site Catalyst
Aceste cookie-uri sunt setate de catre unealta noastra pentru statistici web “Site Catalyst” pentru a stoca informatii cu privire la numarul de vizite si vizitatori ai site-ului. Aceste statistici se folosesc pentru a imbunatati experienta utilizatorului pe site:
• s_vi (5 ani)
• s_cc (sesiune)
• s_sq (sesiune)
• s_lastvisit (3 ani)
• sc_hasloggedin (sesiune)

 

Google Analytics
Urmatoarele cookie-uri sunt setate de catre unealta noastra Google Analytics pentru a stoca informatii cu privire la numarul de vizite si vizitatori ai site-ului Aceste statistici se folosesc pentru a imbunatati experienta utilizatorului pe site:
• _utma (2 ani)
• _utmz (6 luni)
• _utmc (sesiune)
• _utmb (30 min)
 

AddThis
Butoanele AddThis permit administratorilor site-ului sa imparta continutul cu alte personae fie via retele de socializare, e-mail sau prin intermediul bookmark-urilor. Aceste butoane ofera statistici despre activitatile de “share” si “bookmarking” ale utilizatorilor si ajuta vizitatorii sa creasca audienta site-urilor, sa le imbunatateasca popularitatea si ranking-ul in topul site-urilor. AddThis este o companie apartenenta ClearSpring Technologies. Pentru mai multe informatii, vezi www.addthis.com.

Widget-uri pentru retelele de socializare
Site-ul ar putea folosi widget-uri pentru retelele de socializare in scopul de a permite utilizatorilor sa acceseze informatii de pe site-ul nostru pe diverse platforme de socializare (Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, etc.). Pentru a intelege cum si ce fel de informatie este colectata si care cookie-uri sunt setate de catre aceste terte parti, va rugam cititi politicile de confidentialitate ale platformelor de socializare ce va aduc interes.
Daca nu doriti sa acceptati cookie-urile, browserul dumneavoastra web poate fi setat implicit sa refuse stocarea de cookie-uri sau sa va anunte de fiecare data cand un site doreste sa stocheze cookie-uri. Cookie-urile stocate in prealabil pot fi deasemeni sterse din browserul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii, va rugam cititi rubrica de ajutor aferenta browserului dumneavoastra.
Totusi, va rugam sa aveti in vedere faptul ca unele arii ale site-ului sau caracteristici ale acestuia se bazeaza pe cookie-uri si ar putea sa nu functioneze daca setarile dumneavoastra sunt de a refuza utilizarea cookie-urilor.
Va rugam contactati-ne la cookies@assaabloy.com pentru mai multe informatii referitoare la cookie-urile folosite de catre site.