Declaratia pentru politica in domeniul calitatii

Assa Abloy Romania SRL este lider in productia de incuietori speciale din Romania cu un efectiv de aproximativ 400 de angajati. Compania face parte din grupul ASSA ABLOY, grup lider in domeniul sistemelor de securitate. Assa Abloy reprezinta calea de urmat, cu design-uri mereu noi si inovatoare in domeniul sistemelor de inchidere compania promoveaza o abordare pro-activa si constant imbunatatita la nivelul intregii organizatii. Intreaga companie este subordonata excelentei si depasirii nevoilor clientilor sai in toate aspectele de valoare si servicii.

Sistemul de management al calitatii companiei urmeaza o serie de audituri interne cu privire la calitate, si nu in ultimul rand este supusa unei analize anuale de management pentru a asigura continuitatea satisfacerii cerintelor clientilor si standardului ISO9001:2008. De asemenea, compania se supune unor audituri din partea tertelor parti, ce pot include chiar si audituri organizate si efectuate de insisi clientii nostri.
Compania se angajeaza sa ofere toate facilitatile si/sau training-urile necesare pentru a permite angajatilor sa atinga nivelul de calificare necesar indeplinirii standardelor noastre de inalta calitate.
Compania are ca scop permanent sa urmareasca in mod riguros prevenirea esecului, mai degraba decat detectarea acestuia, si nu in ultimul rand monitorizarea si controlul variabilelor din procesele-cheie.
Compania admite ca imbunatatirile in calitatea standardelor de performanta pot fi realizate intotdeauna si se angajeaza sa atinga target-ul de “zero defecte”, in calitate de companie cu renume mondial.
Cel mai inalt grad de responsabilitate in cadrul sistemului de management al calitatii Assa Abloy Romania, il poarta Directorul General. Intrucat se are in vedere maximul de importanta al acestui standard, el a numit Managerul de asigurare a calitatii ca reprezentant legal in toate aspectele ce tin de sistemul de management al calitatii. De asemenea, intreg personalul companiei este obligat sa urmareasca procedurile stabilite negresit, in vederea asigurarii si mentinerii celor mai inalte standarde de calitate, oricand si in orice aspect.