Aplicația mobilă ENTR®– cheia unei încuietori inteligente este smartphone-ul

Tehnologia Bluetooth îți transformă ușa într-una inteligentă

Deschide încuietoarea inteligentă ENTR® folosind smartphone-ul cu aplicația mobilă dedicată. Tehnologie Bluetooth criptată, simplă și sigură.

Ai tot timpul smartphone-ul cu tine? Atunci uită de chei. Aplicația mobile ENTR® îți permite să deschizi ușa direct de pe mobil, simplu și rapid folosind tehnologia Bluetooth.  

Încuietoare sigură-tehnologie Bluetooth  

Folosește un dispozitiv  mobil pentru a deschide ENTR® prin tehnologia Bluetooth. Astfel nu depinzi de rețeaua mobilă sau semnal. Tehnologia Bluetooth inteligentă este criptată și sigură. Datele tale rămân la tine, fără costuri ascunse adiționale.  

Aplicația mobilă cu funcții suplimentare  

Aplicația ENTR® te ajută să deschizi sau să încui ușa. Pe lângă acestea poți verifica în aplicație dacă ușa a rămas deschisă sau s-a încuiat, cât timp a mai rămas din valabilitatea bateriilor sau existența unui update important.  În caz de necesitate, poți crea chei  virtuale pentru vizitatori sau permisiuni de acces valabile numai o perioadă de timp, în cititorul de amprente. Încuietoarea inteligentă ENTR® te cunoaște și te ține la curent în orice moment.  

Descarcă aplicația din Apple Store sau Google Play