Deschide ușa de la intrare fără chei

Folosește amprenta, telecomanda, aplicația mobilă sau codul PIN

Încuietoarea digitală ENTR® poate fi deschisă folosind cititorul de amprente, telecomanda sau codul PIN. De asemenea, folosind dispozitive mobile cu tehnologie Bluetooth puteți deschide ușa și cu aplicația mobilă pentru smartphone ENTR®.

ENTR® oferă utilizatorilor posibilitatea de a deschide ușa prin diferite metode de operare, folosind diferite accesorii, independent sau în combinație. Acestea sunt: cititorul de amprente, telecomanda, tastatura tactilă pentru cod PIN. În plus, puteți deschide ușa folosind tehnologia Bluetooth a smartphone-ului dvs pe care ați  instalat aplicația mobilă ENTR®. Acesta aplicație este disponibilă în Apple Store pentru smartphone-uri cu sistem de operare iOS și Google Play pentru cele cu sistem de operare Android. 

Deschide cu cod PIN

Pot fi setate până la 20 de coduri PIN diferite în cititorul tactil cu tastatură. Odată ce un astfel de cod a fost setat, el va deschide ușa în siguranță.  Ușor de instalat și de programat. 

Deschide cu amprentă

Cititorul de amprentă poate recunoaște până la 20 de utilizatori salvați. Puteți utiliza în combinație deschiderea cu amprentă și cod PIN. Gestionați ușor accesul utilizatorilor.

Deschide cu telecomanda

Telecomanda funcționează independent în sistemul de închidere și poate fi folosită pentru a descuia ușa atât din exterior, cât și din interior. Pot fi asociate până la 20 de telecomenzi

Încărcătorul ENTR®

Bateriile ENTR® sunt reîncărcabile și prietenoase cu mediul.  Folosiți încărcătorul ENTR®, wireless sau cu cablu, pentru a avea mereu bateriile încărcate și încuietoarea inteligentă funcțională.  

Vezi toate accesoriile ENTR® disponibile în Catalogul produsul.