ENTR® - Încuietoarea inteligentă pentru ușa ta

Controlează cine are acces în casa ta, fără chei.

Deschide ușa cu amprenta, din aplicația mobilă pentru smartphone, cu PIN sau folosind telecomanda. Cu Yale ENTR® tu decizi cine și când intră în locuința ta.

Să deschizi ușa fără cheie? Se poate cu  ENTR®!

Această încuietoare digitală îți transformă ușa de la intrarea în casă într-o ușă inteligentă.     
ENTR® te ajută să controlezi cine poate intra în locuința ta. Tu decizi cine are permisiunea de a intra în casă și cine nu sau pentru cât timp. Această încuietoare inteligentă poate salva datele de acces ale unor utilizatori diferiți și deschide ușa casei doar pentru aceștia. 

Cum deschizi ușa fără cheie?

Fiind o încuietoare inteligentă, ENTR® îți oferă posibilitatea de a o deschide folosind metode diferite. Deschide ușa scanându-ți amprenta, folosind aplicația mobilă dedicată pentru smartphone și Bluetooth, cu telecomandă sau cod PIN, chiar prin mai multe variante combinate. Desigur, în caz de urgență, ușa poate fi deschisă în continuare cu cheia mecanică obișnuită. 

/Yale/Yale%20Romania/2019/entr2019/slide-%20remote.jpg
Deschide ENTR® cu telecomandă

Telecomanda se integrează independent în sistemul de închidere și poate fi folosită pentru a descuia ușa atât din exterior cât și din interior. Pot fi asociate până la 20 de telecomenzi. 

/Yale/Yale%20Romania/2019/entr2019/slide-touchpad.jpg
Deschide ENTR® cu cod PIN

Pot fi setate până la 20 de coduri PIN diferite în cititor. Odată ce un astfel  de cod a fost setat, el va deschide ușa în siguranță.  Ușor de instalat și de programat. 

/Yale/Yale%20Romania/2019/entr2019/slide-finger.jpg
Deschide ENTR® cu amprentă

Cititor de amprentă poate recunoaște până la 20 de utilizatori salvați. Puteți utiliza în combinație deschiderea cu amprentă și cod PIN. Gestionați ușor accesul utilizatorilor și timpul valabilității permisiunii acestora de a deschide ușa.

/Yale/Yale%20Romania/2019/entr2019/slide-%20app.jpg
Deschide ENTR® cu smartphone-ul

Folosește aplicația mobilă ENTR pentru smartphone și deschide ușa prin Bluetooth direct cu telefonul. Ai mereu control asupra accesului în locuință.

Ușor de instalat    

Vă recomandăm să înlocuiți vechiul cilindru al ușii cu unul nou ENTR® . Încuietoarea poate fi montată pe majoritatea tipurilor de uși. Imediat după instalare puteți începe să setați utilizatori cu drept de acces și deschidere a ușii. 

Securitate sporită

Tehnologia inteligentă încorporată îți protejează locuința și proprietatea, făcându-ți viața mai ușoară și lipsită de griji. Având ENTR®  instalată chiar la ușa de la intrare în casă, aceasta acționează ca propriul tău agent de securitate care decide cine are permisiunea de a intra sau nu. Ușa se va încuia automat în urma tuturor.

Avantaje ENTR®     

  • Compatibil cu majoritatea tipurilor de uși    
  • Ușor de instalat pe uși deja existente- nu necesită găurire sau cabluri    
  • Funcționare independentă pe bază de baterie, nu depinde de instalație electrică cablată    
  • Conexiune wireless sigură, criptată, între componentele sistemului   
  • Încuiere automată- este suficientă o tragere de ușă