Yale in Romania

Numele marcii Yale, lider mondial in securitate a luat fiinta in 1847 cand Linus Yale Jr. a inventat mecanismul cu pini care este inca foarte folosit in industrie.

Yala este denumirea clasica in limba romana pentru o broasca aplicata. Termenul a fost adoptat in limba romana fiind preluat de la denumirea marcii primei broaste aplicate din Romania: Yale. În mai 1998 concernul suedez ASSA ABLOY a cumparat întreaga linie de productie- feronerie a URBIS-ului- lider de piata pentru mai bine de 20 de ani in productia si comercializarea sistemelor de inchidere, productia curenta cuprinzand cilindri de siguranta (sisteme master key si varianta unica) ,broaste îngropate, broaste aplicate; gama care cuprindea si broasca similara celei Yale clasice, broscute pentru mobilier, balamale, garnituri de mânere cu silduri din alama si aluminiu- luând astfel nastere noua companie, URBIS SECURITY.

Începand din August 2004, URBIS SECURITY si ASSA ABLOY Romania au fuzionat, unindu-si fortele sub un singur nume ASSA ABLOY Romania.

ASSA ABLOY a readus in Romania marca Yale in 2002, cu produse diversificate. Pornind cu lacate de siguranta gama Yale a crescut, acoperind sapte grupe de sisteme de inchidere ale caror produse sunt prezente in unele din cele mai mari lanturi de magazine specializate si supermarket-uri din Romania.

Noul catalog de produse ne va ajuta la prezentari si nu in ultimul rand la consolidarea pozitiei marcii pe piata romaneasca. Portofoliul prezentat in catalog cuprinde lacate de siguranta, cilindri de siguranta, broaste ingropate si aplicate, pachete de siguranta, alarme, seifuri si amortizori.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne la adresa:  aar.yale@assaabloy.com