Despre Grupul ASSA ABLOY

Yale este parte a Grupului ASSA ABLOY, care a fost fondat in 1994 prin fuziunea companiei suedeze ASSA cu compania finlandeza ABLOY. De atunci ASSA ABLOY a crescut de la o companie regionala la un grup international cu aproape 46000 de angajati si vanzari anuale de 7.3 miliarde de EUR

ASSA ABLOY actioneaza in piete mature si emergente din lumea interaga, avand pozitia de top in regiunile: Europa, America de Nord si Asia Pacific. In segmentul de securitate cu crestere rapida Grupul are o prezenta de topin domenii precum controlul accesului, tehnologia de identificare, automatizarea accesului si securitate hoteliera.

Grupul ASSA ABLOY este impartit in trei regiuni si doua divizii globale:

Divizia Global Technologies are pozitia de lider ca furnizor de solutii electronice de securitate in lumea intreaga. Marci lider incluse in Global Technologies sunt HID si ASSA ABLOY Hospitatlity (fosta VingCard Elsafe).

Divizia America produce si vinde incuietoari mecanice si electromecanice, cilindri, usi si tocuri de securitate. Marci lider incluse in divizia America sunt: Corbin Russwin, Curries, Medeco, Sargent si Yale.

Divizia EMEA produce si vinde incuietori mecanice, electro-mecanice si electronice, cilindri, usi de siguranta si accesorii. Oferta noastra este adaptata standardelor de securitate ale fiecarei piete , multumita marcilor locale. In EMEA sunt unele din cele mai respectate marci ale industriei, cum ar fi: ABLOY, Yale, Prometal, Lockwood Doors, TESA, IKON, ASSA si altele.

Divizia Asia Pacific produce si vinde incuietoari mecanice si electro-mecanice, incuietori digitale, usi de inalta siguranta si accesorii. Lista de marci ale diviziei APAC include Guli, Pan Pan, King, Lokwood si Yale.

Divizia Entrance System  este lider mondian in automatizari, componente si service. Divizia include marcile Besam, Crawford, Megadoor si Albany.