Antifurturi Yale pentru bicicletă

Nu toate antifurturile de bicicletă sunt la fel. Fără compromisuri! Folosește un antifurt Yale cu un nivel de siguranță sporit și garanție extinsă.

Fie că alegi să-ți folosești bicicleta pentru a te relaxa, a merge la serviciu sau în competiții sportive, noua noastră gamă de antifurturi Yale pentru bicicletă a fost proiectată pentru a-ți ține bicicleta în siguranță.    

gama antifurturi bicicleta yale

La interior, antifurturile noastre au un sistem de închidere cu blocare în 4 puncte, fiind rezistente la toate tipurile de atacuri: anti-spargere, anti-smulgere și anti-lovire, cu cilindri, verigi sau lanțuri din oțel întărit. La exterior, antifurturile Yale au un strat protector anti-zgârieturi, de asemenea orificiul pentru închidere cu cheie este protejat împotriva intemperiilor vremii.     

În plus, beneficiați de coliere de fixare universale, 4 chei tăiate laser dintre care o cheie micro-light, garanție extinsă a produsului și rating independent Sold Secure.  

Noua gamă de antifurturi Yale pentru bicicletă

Suntem bucuroși să vă prezentăm cele mai noi produse marca Yale. Detaliile complete despre gama de antifurturi Yale pentru bicicletă este disponibilă pe site. 

Vezi gama completă aici

Dacă nu știi exact ce antifurt e potrivit pentru bicicleta ta, te ajutăm să alegi unul pe măsura nevoilor tale.    

Citește ghidul aici

tehnici recomandate pentru asigurarea bicicletei

Care e metoda cea mai bună de asigurare a bicicletei

Când vine vorba de siguranța bicicletei, un prim pas îl constituie alegerea unui antifurt de calitate. Apoi, o metoda corespunzătoare de asigurare a acesteia folosind antifurtul, poate garanta succesul.   

Vezi recomandările noastre 

Când vine vorba de mecanismul de funcționare al unui sistem antifurt, noi te putem ajuta să înțelegi ce înseamnă diferitele ratinguri Sold Secure și cum funcționează diferitele tipuri de sisteme de închidere ale antifurturilor Yale pentru bicicletă.

Citește ghidul nostru aici